Quantcast
THE STREAM

Συνελήφθησαν 25 15χρονα για παραλίγο Battle Royale ραντεβού θανάτου στα Νότια Προάστια

ΝουΠου Χουλς εναντίον ΝουΠου Χουλς σε γήπεδο


THE NEWSROOM · 8 Απριλίου 2024

Ένα Battle Royale για 15χρονα πρόλαβαν να διαλύσουν το βράδυ του Σαββάτου 6/4 οι άνδρες της ΕΛΑΣ, αγαπητές φίλες και φίλοι. Κάπου 25 άτομα ηλικίας από 14 έως 17 χρονών είχαν δώσει ραντεβού θανάτου στο γήπεδο στης Τερψιθέας για να δουν ποιος θα κάνει κουμάντο στα εξωτικά Νότια Προάστια. Όπως όλα δείχνουν, οι μισοί προέρχονταν από την Τερψιθέα (Άνω Γλυφάδα) και οι άλλοι μισοί από τα Σούρμενα (δήμος Αργυρούπολης-Ελληνικού).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νεαροί gangsters φέρονται να πλακώνονται εδώ και χρόνια για να βρουν ποιος κάνει κουμάντο στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με το TOC. Είναι όμως και αρκετά φωτεινά μυαλά που να κοινοποιήσουν το ραντεβού θανάτου μέσω social media, κάτι που τράβηξε την προσοχή της ΕΛΑΣ, η οποία έφτασε στο γήπεδο πριν πέσει το ξύλο και έσυρε 25 άτομα στην  Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι 10 ανήλικοι ήταν από την Τερψιθέα και οι 15 από το Ελληνικό. Προφανώς επειδή είναι ανήλικοι, χρειάστηκε να κουβαληθούν και οι γονείς τους για να δώσουν καταθέσεις. Επίσης, τρεις 17χρονοι κρατήθηκαν επειδή δεν είχαν καν ταυτότητα. Τελικά όμως όλοι οι εμπλεκόμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

Πιστεύετε ότι θα πάνε να ξανακάνουν το ίδιο πράγμα στο ίδιο γήπεδο κάποιο άλλο Σάββατο, έτσι για το deception που λέει και ο Σουν Τζου;

 

Best of internet