Quantcast
THE STREAM

Υποτροφία (και giveaway) στο Scorpios Music Bar κέρδισε μαθητής γυμνασίου

Απορούσατε τι κάνει η νεολαία μας; Τώρα ξέρετε


THE NEWSROOM · 10 Απριλίου 2024

Θρανία μουτζουρώνει ακόμη ο ένας νικητής του giveaway που έκανε το γνωστό Scorpios Music Bar, αγαπητές φίλες και φίλοι. Πριν λίγες μέρες, το γνωστό κέντρο πολιτισμού και εργοστάσιο περιεχομένου στο TikTok έκανε (το πρώτο του μάλλον giveaway): Τρεις νικητές θα κέρδιζαν από 50 ευρώ, τα οποία Θεού θέλοντος θα τρώγανε στο Scorpios.

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο του giveaway:

@scorpiosmusicbarbackup Ήρθε η ώρα για τους νικητές παρακαλώ σε όλους που είδαν το όνομα τους να στείλουν μήνυμα στο προφίλ μας ινσταγραμ @Marios Pro69 @Neymar @Μηνάς Κ. @Niia Dems. @elissaw99💫 @Andy @Teo nakas @Dia🇬🇷❣️🇦🇲 @dimitra tsn #scorpiosmusicbarathens #girls #ΜπαμΠαμ #giveaway ♬ πρωτότυπος ήχος – scorpiosmusicbarbackup


Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε η κ. Μαρία που είναι η συνδιοκτήτρια του μαγαζιού είναι ότι ένας εκ των νικητών θα είναι κάπου 14 χρονών (το πολύ). Για την ακρίβεια, ο τυχερός που κέρδισε το 50ρι και την Twitter-ική δόξα (γιατί το βίντεο κατέβηκε από τον TikTok λογαριασμό του μαγαζιού) δέχτηκε επίσκεψη από την νέα αστέρα του TikTok, η οποία του παρέδωσε το δώρο του και τις ευχές της για προκοπή στη ζωή του.

Καλή προκοπή θα ευχηθούμε κι εμείς, παρότι πρέπει να πούμε εδώ στην ηλικία του δεν είχαμε κερδίσει ούτε ένα giveaway.

Best of internet