Quantcast
THE STREAM

4 πυροσβεστικά έστειλαν σε έξωση οικογένειας στα Άνω Πατήσια , για να μη βαριούνται

Κρίμα να μένουν σε αχρηστία, ας πάνε να ανοίξουν καμιά πόρτα με τροχό


THE NEWSROOM · 27 Ιουλίου 2023

Απίστευτο κι όμως ελληνικό, αγαπητές φίλες και φίλοι. Μπορεί να μην το ξέρατε, αλλά ακόμη κι όταν καίγεται η μισή Ελλάδα η Πυροσβεστική έχει αρκετές δυνάμεις ώστε να τσοντάρει και σε εξώσεις, όπως αυτή που έγινε σήμερα το πρωί στην οδό Πολυλά στα Άνω Πατησιά.

Σύμφωνα με την ΕφΣυν (1, 2), στο εν λόγω σπίτι μένει η κ. Δήμητρα Κλαδή και τα δύο παιδιά της. Το 2022, η οικογένεια έχασε το σπίτι της με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό επειδή χρωστούσε το γιγάντιο ποσό των 881,42 ευρώ για τα κοινόχρηστα, και μάλιστα το έμαθε αφότου έγινε ο πλειστηριασμός. Το σπίτι αγοράστηκε για 71.000 ευρώ. Ο νέος ιδιοκτήτης αρνήθηκε να του επιστραφούν τα χρήματα για να γυρίσει η μονογονεϊκή οικογένεια στο σπίτι που μένει 20 χρόνια.

Τον Ιανουάριο έγινε η πρώτη απόπειρα έξωσης, η οποία αποτράπηκε με κινητοποίηση αλληλέγγυων. Σήμερα το πρωί έγινε η δεύτερη προσπάθεια: Αστυνομικοί έσπασαν την κλειδαριά και άνοιξαν την πόρτα με τροχό υποστηρίζοντας ότι παρά τις αντιδράσεις, πρέπει να βοηθήσουν τον δικαστικό επιμελητή. Η ίδια οικογένεια ζητά ένα μήνα διορία για να τελεσιδικήσουν οι νομικές της ενέργειες.

Σύμφωνα δε με παρευρισκόμενους που προσπάθησαν να μπλοκάρουν την έξωση, τα ΜΑΤ ψέκασαν με χημικά τους αλληλέγγυους:



Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το 902.gr, στο σημείο υπάρχει και drone της Αστυνομίας και εισαγγελέας:

Όμως η φοβερή λεπτομέρεια είναι σε αυτό το post:


Όπως φαίνεται, τα πυροσβεστικά οχήματα είναι τόσα πολλά που φτάνουν και γι’αυτή τη δουλειά. Όλα αυτά μια μέρα που όχι μόνο καίγεται η Ελλάδα, αλλά ισχύει επίσης ότι η Αττική βρίσκεται στον μέγιστο βαθμό επικινδυνότητας για πυρκαγιά (Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς – Κατάσταση Συναγερμού).

Άμα είναι έτσι να πουλήσουμε και καμιά 10ρια στο χρηματιστήριο πυροσβεστικών.

Best of internet