Quantcast
THE STREAM

Για πολύ σοβαρό λόγο επιστρέφει το Κολοκοτρωνίτσι μέσα στο 2019, λέει ο Ρώμας

Η δραματουργική τέχνη είναι αυτή που επιτάσσει την νεκρανάσταση του «Καφέ της Χαράς»


THE NEWSROOM · 4 Ιανουαρίου 2019

Δεν πιστεύουμε να ξεχάσατε τα θριαμβευτικά νέα με τα οποία μπήκε η φετινή τηλεοπτική σεζόν. Ήταν ακόμη άγνωστος και δεν είχαμε προλάβει να βάλουμε τα καλοκαιρινά στη ντουλάπα όταν μάθαμε τα χαρμόσυνα νέα: To Κολοκοτρωνίτσι επιστρέφει θριαμβευτικά στην τηλεόραση με 30 νέα επεισόδια, ένα για καθένα από τα 30 χρόνια που θα κλείσει ο ΑΝΤ1 τη νέα χρονιά.

Ας κάνουμε εδώ μια στάση για να θυμηθούμε μερικές ένδοξες στιγμές του Κολοκοτρωνιτσίου

Πράγματα που έχουν σφηνωθεί στη μνήμη όπως τα ποπκόρν στα δόντια.

Γενιές και γενιές ελληνόπουλων διδάχτηκαν το cringe βλέποντας Κολοκοτρωνίτσι.

Νομίζουμε θυμηθήκατε, μπορούμε να σταματήσουμε την ταχύρρυθμη διδασκαλία.

Όπως και να’χει, μετά την αρχική αναγγελία για την συνέχεια του Καφέ της Χαράς είχε πέσει μια σχετική σιωπή, η οποία επόμενο ήταν να γεννά ανησυχίες πως κάτι μπορεί να στράβωσε στην πορεία. Fear not: Ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας έσπευσε να επιβεβαιώσει ότι ΟΛΑ ΠΟΠΑ και ότι η σειρά συνεχίζεται κανονικά, ενώ δήλωσε επίσης πως η επαναφορά του «Καφέ της Χαράς» είναι ένας μόνο από τους στόχους που έχει πετύχει τον τελευταίο καιρό.

Εκτός από αυτά, ο Χάρης Ρώμας πρόσθεσε επίσης ότι υπάρχει ένας πολύ σοβαρός σεναριακός λόγος για την επιστροφή του Κολοκοτρωνιτσίου, αν και εμείς θα λέγαμε ότι η επιστροφή αυτή είναι από μόνη της ένας εξαιρετικά σοβαρός λόγος. Όπως είπε ο Χάρης Ρώμας:

«Εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το σίκουελ, γιατί υπάρχει ισχυρός λόγος που επιστρέφουν όλοι αυτοί στο Κολοκοτρωνίτσι και νομίζουμε ότι θα είναι μια καλλιτεχνική κατάθεση. Το κάνουμε με μεγάλο κέφι, πολλή αγάπη και καλλιτεχνικά αισθανόμαστε σούπερ ωραία!»

Ελπίζουμε να βρεθεί και κάποιος πολύ σοβαρός σεναριακός λόγος για την επιστροφή του «Κωνσταντίνου και Ελένης», που θα μπορούσε να είναι πως η Ελένη έχει κλειστεί σε μοναστήρι ενώ ο Καντακουζηνός είναι έχει γίνει ένας αλκοολικός εκτελεστής της μαφίας.

Best of internet