Quantcast

Ο Nicolas Cage ψάχνει να βρει το Ιερό Δισκοπότηρο, γιατί αν όχι αυτός τότε ποιος

O Indiana Jones που έχουμε ανάγκη

THE NERDSTREAM

8 Αυγούστου 2019

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Ο Nicolas Cage είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης. Αν δεν συμφωνούμε σε αυτό, τότε λυπόμαστε αλλά δε μπορούμε να γίνουμε φίλοι. Ο άνθρωπος είναι ένας κινηματογραφικός θησαυρός, ένας μετρ της υψηλής υστερίας, ένας μάγιστρος του υπερρεαλισμού. Και τα τελευταία χρόνια όχι μόνο παίζει σε ταινιάρες σαν το Mandy, αλλά κι ετοιμάζει ταινίες με H.P. Lovecraft και ξύλο με εξωγήινους, παντρεύεται μεθυσμένος στο Λας Βέγκας, απαθανατίζεται να τραγουδάει καραόκε σε αλλόφρονα κατάσταση. Όπως όλοι μας.

Στα τελευταία νέα που αφορούν το υπέροχο Nicolas Cage μέτωπο, λοιπόν, ο λατρεμένος έκατσε χτες για μια συνέντευξη με τους New York Times κι αποκάλυψε διάφορα ζουμερά πράγματα. Προσπερνώντας εκείνη την φορά που ο ηθοποιός αγόρασε ένα κλεμμένο κρανίο δεινοσαύρου (ξανά όπως όλοι μας), ο Cage μίλησε για εκείνη την φορά που έψαχνε να βρει το Ιερό Δισκοπότηρο. Μαντέψτε: ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Ας αφήσουμε τον ίδιο τον σταυροφόρο να μιλήσει:

Άρχισα ν’ ακολουθώ τη μυθολογία και ν’ αναζητώ στοιχεία που σχετίζονται με αυτό. Ξέρεις πώς είναι. Διαβάζεις κάτι και βρίσκεις μια παραπομπή σ’ ένα άλλο βιβλίο και μετά αγοράζεις κι αυτό το βιβλίο και έπειτα ενώνεις τα στοιχεία. Για μένα το ερώτημα ήταν πού βρίσκεται το Ιερό Δισκοπότηρο. Στο Γκλάστονμπερι; Υπάρχει όντως; Ο θρύλος λέει ότι το Δισκοπότηρο βρισκόταν εκεί, και για την ακρίβεια υπήρχαν δύο κούπες, μια με αίμα και μια με ιδρώτα. Αν πας στο Γκλάστονμπερι υπάρχει πράγματι μια πηγή με νερό που έχει τη γεύση του αίματος. Φαντάζομαι ότι αυτό συμβαίνει επειδή το νερό έχει πολύ σίδηρο.

Μόνο ένα πράγμα έχουμε να πούμε:

Best of internet