Quantcast

O Nicolas Cage θα αποσυρθεί από το σινεμά, προτιμάει να ασχοληθεί με την τηλεόραση πλέον

Τι νόημα έχει καν το σινεμά άμα είναι έτσι

THE NERDSTREAM

11 Δεκεμβρίου 2023

Ε, ντάξει, ας το σχολάσουμε παιδιά, δεν έχει νόημα. Γιατί άμα είναι να αποσύρονται και οι Nicolas Cage από το σινεμά, τότε η 7η τέχνη πνέει πραγματικά τα λοίσθια. O Nicolas Cage τα έχει κάνει όλα, φίλες και φίλοι. Και τα έχει δώσει όλα επίσης (στο σινεμά εννοείται). Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, το σινεμά ό,τι είχε να του δώσει του το έδωσε ήδη.

Μιλώντας λοιπόν πρόσφατα στο Uproxx, o Cage δήλωσε πως έχει κάνει τα πάντα στο σινεμά στις πάνω από 100 ταινίες που έχει γυρίσει στην καριέρα του. Θεωρεί οπότε πως έφτασε η ώρα να το αποχαιρετίσει σιγά σιγά, παρότι έχει ακόμα στα σκαριά μερικές ταινίες για τις οποίες έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο. Να τι είπε στην συνέντευξη:

“Νιώθω ότι έχω φτάσει σε αυτό το σημείο – μετά από 45 χρόνια που το κάνω αυτό και με περισσότερες από 100 ταινίες – όπου λίγο πολύ έχω πάρει ό,τι μπορούσα από το σινεμα. Και θα ήθελα να φύγω με κάτι δυνατό και να πω “adios”, όπως το Dream Scenario. Αλλά έχω άλλα συμβόλαια που πρέπει να εκπληρώσω, οπότε θα δούμε τι θα γίνει.”

Στο μεταξύ, δήλωσε ότι θα προτιμούσε πλέον να ασχοληθεί με την τηλεόραση και το streaming, και γενικά με το serialized format. Συγκεκριμένα:

“Εχω δει πράγματα που μπορούν να γίνουν τώρα με τους χαρακτήρες και τον χρόνο που τους δίνεται για να εκφραστούν. Εχω δει τον Bryan Cranston να κοιτάζει μια βαλίτσα για μια ώρα σε ένα επεισόδιο του Breaking Bad. Δεν έχουμε χρόνο να το κάνουμε αυτό σε μια ταινία μεγάλου μήκους, οπότε ίσως η τηλεόραση είναι το επόμενο καλύτερο βήμα για μένα. Θα δούμε.”

Στο μεταξύ, θυμίζουμε ότι ο Cage έχει γυρίσει μια εντελώς Nicolas Cage ταινία με τον τίτλο Dream Scenario, την οποία θα δούμε 14 Ιανουαρίου στα ελληνικά σινεμά.

Best of internet