Quantcast

Jiu Jitsu: Το trailer της νέας ταινίας Nicolas Cage έχει όλα όσα ζητάμε από το σινεμά, αλλά και τη ζωή

Μόνο Εκείνος μπορεί να μας τα δώσει

THE NERDSTREAM

14 Οκτωβρίου 2020

Δεν θα κουραστούμε να το λέμε. Ο Nicolas Cage ασκεί μια μορφή τέχνης που είναι μοναδική, που είναι δικιά του, που δεν την κατέχει κανένας άλλος ηθοποιός στον κόσμο. Πάντα το ξέραμε, αλλά τα τελευταία χρόνια που έχει βουτήξει με τα μούτρα στο cult sci-fi παιχνίδι με ταινίες σαν το Mandy και το Color Out of Space είμαστε πιο σίγουροι από ποτέ.

Η νέα ταινία του λοιπόν έχει τον λιτό τίτλο Jiu Jitsu και βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ αφηγούμενη την ιστορία ενός αρχαίου τάγματος μαχητών ζίου ζίτσου που κάθε 6 χρόνια παίζουνε μάπες με τους εξωγήινους που θέλουν να κάνουν ντου στον πλανήτη μας. Και ναι, σαφώς, ο Cage είναι ένας από τους σκληρούς καριόληδες που αναλαμβάνουν αυτήν την σκληρή δουλειά.

Στην σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο Dimitri Logothetis, ο ελληνοαμερικάνος μετρ της καλτίλας που έχει στο βιογραφικό του τα Kickboxer: Vengeance και Kickboxer: Retaliation. Μετά από τα γυρίσματα της ταινίας στην Κύπρο λοιπόν, πράγμα που φυσικά δεν διέφυγε της προσοχής μας, έχουμε επιτέλους το πρώτο trailer:

Τι άλλο; Α ναι, έρχεται 20 Νοεμβρίου.

Best of internet