Quantcast

Willy’s Wonderland: Αυτό είναι το trailer της ταινίας όπου ο Nicolas Cage θα δέρνει τρενάκια λούνα παρκ

Όλες οι λέξεις σε αυτόν τον τίτλο είναι εξαιρετικά προσεκτικά διαλεγμένες

THE NERDSTREAM

21 Ιανουαρίου 2021

Σταθερά, χρόνια τώρα, ο Nicolas Cage βρίσκεται σε μια διαρκή μάχη με τον εαυτό του τελευταία ώστε να καταφέρει να κάνει την πιο Nicolas Cage ταινία που υπάρχει. Και μετά το εξωγήινο βρωμόξυλο που δεν είδαμε να παίζει στο Jiu Jitsu, ήρθε η ώρα για τον Cage να αρχίσει να εμπλέκεται σε post-human περιπέτειες.

Ήδη από το 2019 γνωρίζαμε για τον ερχομό του Willy’s Wonderland, μια ταινία όπου ο Cage θα παίζει έναν επιστάτη λούνα πάρκ που αναγκάζεται να παλέψει για την ζωή του ενάντια στα τρενάκια και τις άλλες ατραξιόν του λούνα παρκ που ζωντάνεψαν μυστηριωδώς. Έχει συμβεί σε όλους μας άλλωστε. Η ταινία έρχεται αισίως (ψηφιακά) στις 12 Φεβρουαρίου κι αυτό εδώ είναι το trailer:

Στο μεταξύ, θυμίζουμε ότι περιμένουμε 3 πολύ ενδιαφέροντα πράγματα από τον Cage. Πρώτον, ετοιμάζει την ταινία Prisoners of the Ghostland με τον Sion Sono, έναν από τους καλύτερους και πιο αλλόκοτους εκπροσώπους του πειραματικού ιαπωνικού σινεμά. Δεύτερον, ετοιμάζεται να παίξει τον Joe Exotic του Tiger King στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά για την ζωή του. Τρίτον, πρόκειται να υποδυθεί τον εαυτό του σε μια meta κωμωδία δράσης, με πρωταγωνιστή τον ίδιο φυσικά, η οποία θα φέρει τον τίτλο The Unbearable Weight of Massive Talent.

Best of internet