Quantcast
ORIGINALS

6 λόγοι για να είμαστε περήφανοι που δεν έχουμε μούσια

Αντιστεκόμαστε σε τραμπουκισμούς και νέες μόδες


O συνάδελφος Εγώ Πέτρο, πριν 1 χρόνο περίπου, είχε γράψει ένα πολύ εύστοχο άρθρο όπου εξηγούσε γιατί η φαλάκρα θα πρέπει να θεωρείται σέξι. Λόγω εμπειρίας, ως καράφλας που είναι δηλαδή, ανέλυσε λεπτομερώς σε 10 bullets γιατί δεν πρέπει να νιώθουμε κόμπλεξ με την τριχόπτωση μας. Έχει περάσει καιρός από το άρθρο αυτό, αλλά έβαλε σε σκέψεις κι εμάς που μπορεί να έχουμε πλούσια κόμη αλλά δυστυχώς δεν έχουμε ίχνος γενειάδας.

Σε μια εποχή που οι hipsters είναι στο προσκήνιο και όλοι έχουν βαλθεί να αφήσουν μούσια, υπάρχουμε και μεις οι Σπανοί στη μούρη, μια μερίδα ανθρώπων που λίγο πριν τα τριάντα δεν έχουμε βγάλει τρίχα στο πρόσωπο και γινόμαστε περίγελος στους γνωστούς μας για το babyface μας και την λιγοστή αρρενωπότητα που αποπνέουμε. Σαν περιθωριοποιημένη ομάδα που είμαστε όμως, σε μια εποχή που το μούσι είναι πιο must από ποτέ, δεν πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι και να αποδεχόμαστε τις επιθέσεις των τριγύρω μας. Για αυτό το λόγο, μετά από μήνες έρευνας, σας βρήκαμε 7 λόγους για τους οποίους μπορεί να είναι κάποιος περήφανος που δεν έχει μούσια και πιθανότατα να μην βγάλει ποτέ:

 
 


Η Εξέλιξη

h-exeliksh-toy-anthropoy

 
 

Όπως ξέρουμε προερχόμαστε από τον πίθηκο (αν κάποιος πιστεύει στον Αδάμ και την Εύα μάλλον βρίσκεται στο λάθος σάιτ). Στα χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι να φτάσουμε στη σημερινή μορφή του ανθρώπου, περάσαμε από το Χόμο Σάπιενς και τον άνθρωπο του Νεάντερταλ. Τι διαφορά είχαμε με αυτούς πέρα από την καμπούρα και την νοημοσύνη; Μα φυσικά τις τρίχες!!! Όποτε κλαρινογαμπρέ τριχωτέ φίλε μου καταλαβαίνεις ότι είμαι ένα στάδιο παραπάνω από ‘σένα στην εξέλιξη.

 
 


Ο Στρατός

hqdefault 
 
Στο στρατό, από όσο μου έχουν πει οι γνωστοί μου, σε βάζουν να ξυρίζεσαι σχεδόν καθημερινά. Κρίμα που εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να ξυρίσω τις ψευτο-τρίχες μου μια φορά την εβδομάδα και έτσι θα απολαμβάνω λίγο περισσότερο ύπνο στο κρεβάτι μου μαζί με τους κοριούς.

 
 


Πειραματισμοί

0Y6eeiT
(Αγαμέμνων ο Πορφυρογέννητος)

 
 
Όλοι έχουμε ένα γελοίο φίλο που κάποια στιγμή θα αποφασίσει να τα ξυρίσει όλα εκτός από το μουστάκι του και τις φαβορίτες ή να κάνει σχεδιάκια ή να σχηματίσει μια τρίλιζα. Κρίμα που εμείς δεν έχουμε τρίχες για να πειραματιστούμε. ΝΟΤ!

 
 


Απόκτηση τικ

weird-beard
 
 
Είναι γεγονός ότι οι μουσάτοι φίλοι μας αποκτούν άσχημα τικ και εθίζονται στο να πειράζουν συνεχώς τα μούσια τους. Όταν κάνουν δουλειά στον υπολογιστή, όταν σου μιλάνε, όταν είναι σε μπαρ και δεν κρατάνε ποτό στα χέρια τους, το μόνο που κάνουν είναι να στριφογυρίζουν με μανία και επί ώρες την πλούσια γενειάδα τους.

 
 


Ιδρώτας

sweaty-beard
 
 
Είναι απλά τα πράγματα. Το καλοκαίρι εσύ θα ιδρώνεις άπειρα και θα σε ξύνουν άπειρα τα αντιαισθητικά σου μούσια σου ενώ εμείς θα είμαστε χαλαροί έχοντας διλήμματα για το αν είναι καλύτερο να πιούμε μια μπύρα ή ένα κοκτέιλ για να δροσιστούμε.

 
 

63

Περιποίηση

saddam

 
 
Όσο να ‘ναι το να βγάζει κάποιος μούσια προϋποθέτει μια κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία για τη βραδινή έξοδο της Παρασκευής. Είτε θα πρέπει να τα ξυρίσεις όλα γιατί έχεις να πας σε κάποιο γάμο ή βαφτίσια, είτε θα πρέπει να τα περιποιηθείς τουλάχιστον για να βγεις σε κάποιο χιπστερικό στέκι.

 
 

Το συμπέρασμα

Σε κοροϊδεύουνε συνεχώς οι κάγκουρες φίλοι σου για το λείο προσωπάκι σου και αποφάσισες να ξυρίζεσαι καθημερινά μέχρι να γίνεις σαν αυτούς. Μην το επιχειρήσεις καν. Δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις. Θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να φτάσεις το επίπεδό τους και όταν απογοητευτείς θα σταματήσεις να ξυρίζεσαι και τότε θα είναι πολύ αργά. Τα ψευτομούσια που θα έχεις θα μοιάζουν τότε πολύ με διασκορπισμένη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ή σαν τον Κιάνου Ριβς.

what-is-the-best-and-worst-celeb-facial-hair-756082539-nov-16-2012-1-600x800

Best of internet