Quantcast
ORIGINALS

ΚΡΙΝΤΖΟΡΑΜΑ: Οι μεγαλύτερες στιγμές ανόθευτου ελληνικού κριντζ για το 2023

Τα απόλυτα κριντζοχαϊλάιτς της χρονιάς που πέρασε


THE NEWSROOM · 27 Δεκεμβρίου 2023

Πόσες φορές έχετε ακούσει ότι σε αυτή τη χώρα δεν παράγουμε τίποτα, αγαπητές φίλες και φίλοι; Είναι καλή ατάκα, αλλά παραπλανητική. Γιατί έξω από μίζερες θέσεις εργασίας, φιλότιμο και κοτσάνες πολιτικών, η Ελλάδα παράγει και εκατοντάδες χιλιάδες τόνους κριντζ. Είναι στο αίμα μας, είμαστε γεννημένοι γι’αυτό. Από πολιτικούς μέχρι τηλεπερσόνες κι από αθλητές μέχρι δημοσιογράφους, όλοι κοπιάζουν για το εθνικό μας προϊόν.

Αυτοί είναι οι καλύτεροι της φετινής χρονιάς:

Το σκληρό μαρκάρισμα του Αυτιά στον Μπακογιάννη

Έτσι είναι όταν η δημοσιογραφία ελέγχει την εξουσία αγαπητές φίλες και φίλοι. Δείτε τον κακόμοιρο Κώστα Μπακογιάννη, του κάνουν τόσο σκληρή ανάκριση που ξαναλέει τα ίδια, καρμπόν:

How do you do, fellow Kasselakians

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας από εμάς, όχι κανένας γραβάτας πολιτικός παλαιάς κοπής. Για την ακρίβεια, αγωνίζεται τόσο πολύ να το αποδείξει που εμείς θα τον πιστέψουμε, χαριστικά:

Το πρώτο και τελευταίο date

Τι να πούμε εδώ. Σε σχέση με αυτό, το κλείσιμο σε μοναστήρι ακούγεται τέλεια ιδέα:

Ο ΣΚΑΪ στην καρδιά των εξελίξεων

Εκλογικό ρεπορτάζ από τη Μύκονο, γιατί όχι. Αν μη τι άλλο, ευκαιρία για τους ρεπόρτερ να πάνε κάπου fun και όχι στο τάδε εκλογικό τμήμα στον Κολωνό:

Οι εκλογικές εκτιμήσεις των Συριζαίων

Μπορεί η έννοια κριντζ να έχει συνδεθεί με reality και trash καταστάσεις, αλλά εδώ παρουσιάζεται στην πιο αυθεντική της μορφή. Κοινώς, βλέπουμε τι έλεγαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές και νιώθουμε γνήσια ετεροντροπή:

Το μια χαρά παιδί

Το ξέρουμε ότι θα μας μισήσετε που σας το θυμίσαμε, αλλά ήταν αδύνατον να λείπει από τη λίστα:

Με λένε Πόπη

Γιατί έτσι ρε Πόπη;

Η επεξήγηση του κριντζ

Όπως καταλαβαίνετε, το κριντζ είναι τόσο σημαντικό πράγμα γι’αυτή τη χώρα που φτάνει μέχρι το στόμα του πρωθυπουργού της:

Η επιστροφή του Βασιλιά

Έχει άραγε νόημα να λέμε ότι άνθρωποι που υποστηρίζουν τη μοναρχία εν έτει 2023 είναι κριντζ; Δείτε το βίντεο και ελάτε να το συζητήσουμε, αγαπητές φίλες και φίλοι:

Ο δικαστής Λιάγκας

Το βίντεο είναι απλά ενδεικτικό. Το σώμα των περισσότερων ανθρώπων αποτελείται κατά 60% από νερό. Το σώμα του Γιώργου Λιάγκα αποτελείται κατά 60% από κριντζ:

Της Ελλάδος τα Παιδιά

Όταν κάτι που είναι φτιαγμένο ως πατριωτικό PR μοιάζει να είναι φτιαγμένο ως παρωδία, μιλάμε για το ζενίθ του κριντζ:

Ο meta Ευαγγελάτος

Εκεί που έχει ταξιδέψει αυτός όλη τη χρονιά με τα 3D του, αγαπητές φίλες και φίλοι:

Best of internet