Quantcast
THE STREAM

Eurovision: Ευτυχισμένος που το κοινό ψήφισε Ισραηλινή νιώθει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ίσως είναι καλή ιδέα να σηκωθεί και να πάει στο Τελ Αβίβ


THE NEWSROOM · 13 Μαΐου 2024

Ευτυχισμένος βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την φετινή Eurovision. Μπορεί η Μαρινασάτταινα να βγήκε μόλις 11η, όμως η εκλεκτή της καρδιάς του υπουργού Υγείας τα πήγε πολύ καλύτερα. Μιλάμε φυσικά για την αντιπρόσωπο του Ισραήλ στην Eurovision Έντεν Γκολάν, η οποία βγήκε 5η.

Ο πονηρός υπουργός όμως χάρηκε που η Ισραηλινή τραγουδίστρια βγήκε 2η στους ψήφους του κοινού, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο έστειλε ένα μήνυμα. Σε περίπτωση που δεν το πιάσατε, εννοεί προφανώς ότι οι ψήφοι του κοινού σημαίνουν αυτόματα ότι η Γάζα πρέπει να μετατραπεί σε ένα μεγάλο χωράφι που θα μεγαλώνουν γαϊδούρια ή κάτι τέτοιο.

Τι, νομίζετε ότι λέμε μαλακίες; Ακούστε το παρακάτω απόσπασμα και θα καταλάβετε:

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχής που παρά το φοβερό μπούλινγκ έως και εκφοβισμό, απειλές κατά της ζωής της και όλα όσα είδαμε να έχουν συμβεί (η εκπρόσωπος του Ισραήλ πήρε τη δεύτερη θέση). Με τα γιουχαΐσματα μέσα στην αίθουσα από ένα κοινό εμφανώς εχθρικό προς το Ισραήλ, σε μια πόλη της Σουηδίας που έχει πολύ μεγάλο ποσοστό μουσουλμάνων. Ως γνωστόν, σχεδόν είναι όλοι μουσουλμάνοι εκεί. Με μια σύμπτωση πολιτών, αριστερών κινημάτων και αριστεριστών κινημάτων της Ευρώπης μαζί με τους ισλαμιστές σε πλήρη συμμαχία κατά του Ισραήλ.»


Όχι δε θα δώσουμε κάποια θεωρία συνωμοσίας για τη λαϊκή ψήφο, έχουμε μια αξιοπρέπεια.

Best of internet