Quantcast
THE STREAM

Δεν τη γλίτωσε την κουβέντα με τη μάνα του ο 13χρονος που έβρισε ομοφοβικά τον Κασσελάκη

Κάποιοι έχουν πιο δύσκολη εφηβεία από κάποιους άλλους


THE NEWSROOM · 14 Μαΐου 2024

Ακριβώς έτσι όπως προβλέπαμε πήγε η φάση με τον 13χρονο που έβρισε ομοφοβικά τον Στέφανο Κασσελάκη, αγαπητές φίλες και φίλοι. Σήμερα το μεσημέρι Τρίτη 14/5, η μητέρα του ανήλικου αγοριού μίλησε στην εκπομπή T LIFE και είπε ότι (προβλέψιμα) ο γιος της έχει κομπλάρει με αυτό που έγινε.

Όπως είπε, αυτά που είπε αν μη τι άλλο δεν εκφράζουν την οικογένειά τους:

«Εδώ και χρόνια μιλάμε στα παιδιά για τη διαφορετικότητα και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να την αποδεχτούν. Δε τα έχει ακούσει στην οικογένεια αυτά, συζητάμε, εξηγούμε, αποδεχόμαστε. Δεν άκουσε από την οικογένεια κανένα αρνητικό σχόλιο εναντίον του κ. Κασσαλάκη.

Και για εμάς ήταν σοκαριστική η συμπεριφορά του και για όλες τις ερωτήσεις που του έχουμε κάνει, λέει ‘έτσι μου βγήκε’»

Περνάει μια πολύ δύσκολη φάση εδώ και 8-9 μήνες. Καταλάβαμε πως παίζει σημαντικό ρόλο η παρέα και προσπαθούμε με όλα τα μέσα να τον αποκόψουμε. Είναι ένα καλό, φυσιολογικό παιδί, αλλά στις παρέες ξεφεύγει.»

Σε κάθε περίπτωση, ο 13χρονος και οι γονείς του μίλησαν χθες με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησαν συγγνώμη. Μετά την απολογία, ο Κασσελάκης τους κάλεσε στην Αθήνα και ο 13χρονος ζήτησε να του κάνει ξενάγηση στη Βουλή. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι οι γονείς του δήλωσαν ότι ψηφίζουν Κασσελάκη.

Για να είμαστε ειλικρινείς, το φινάλε είναι τόσο καλό που άνετα θα μπορούσε να είναι όλο PR κόλπο (όχι δε λέμε ότι είναι όντως, μην αρχίζετε).

 

Best of internet