Quantcast
ADVERTORIALS

Στο παιχνίδι Tromba Combat μπορείς να δείρεις ροζ φλαμίνγκο, επειδή η εκδίκηση σερβίρεται κρύα

Πάντα δεν ήθελες να τα κοπανήσεις με ένα μονόκερο μέχρι να σκάσουν; Τώρα μπορείς


17 Αυγούστου 2018

H αλήθεια είναι πως το περσινό καλοκαίρι είχε τα θεματάκια του αγαπητές φίλες και φίλοι. Το Ντεσπασίτο που έπαιζε μέχρι και στο καφενείο της Άνω Καλαβρούζας, η χώρα που σε φάσεις έγινε φούρνος μικροκυμάτων, η νέα διακόσμηση των παραλιών της Αττικής σε ματ μαύρο από το ναυάγιο του Αγία Ζώνη, γενικά έγιναν κάμποσα πραγματάκια που δοκίμασαν την πίστη μας στο Χριστό, το Μωυσή ή το Βούδα.

Και φυσικά, δεν γίνεται να ξεχάσουμε τη μαζική μετανάστευση των ροζ πλαστικών πτηνών που γέμισαν κάθε άκρη της χώρας από την πινέζα του Έβρου μέχρι τη Γαύδο. Μιλάμε φυσικά για τα ροζ φλαμίνγκο, αυτά που ήθελες να σκάσεις μια καρφίτσα σε μέγεθος σπαθιού από το Lord Of The Rings.

Για όσους από εσάς το κρατάτε ακόμα μανιάτικο απέναντι στα ενοχλητικά πτηνά, ο Mythos είναι εδώ για να δώσει τη λύση για να γλιτώσουμε από φλαμίνγκο και πλαστικά τις ακτές. Ο ήρωάς μας σε αυτή την προσπάθεια είναι ο γλυκύτατος μονόκερος που βρίσκεται στο νέο καπάκι της μπύρας.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη μας μπύρα ήρθε για να σας φτιάξει με ένα ιντερνετικό platform game, στο οποίο θα αναλάβετε το ρόλο ενός μονόκερου έτοιμου να ταράξει τα φλαμίνγκο στα κλωτσομπούνια. Ο λόγος είναι πολύ απλός: επειδή η παραλία αυτή δεν τους χωράει και τους δύο.

Το παιχνίδι, το οποίο έχει τον ταιριαστό τίτλο Tromba Combat (θα το βρείτε σε αυτή εδώ τη διεύθυνση) έχει πολύ απλά controls: Τρομπάρετε τον φουσκωτό μονόκερο και τον φουσκωτό εχθρό του και με το αριστερά και το δεξιά του κέρσορα κινείτε το μονόκερo. Με το πλήκτρο “Α” κλωτσάτε το φλαμίνγκο μέχρι να πάει να σκάσει. Αφού τα βαρεθήκατε λοιπόν, ήρθε η ώρα να σκάσουν (κυριολεκτικά)!

Οκ μην το κάνετε έτσι

Πάμε δυνατά

Έτσι μπράβο

Απλά τα πράγματα, έτσι δεν είναι; Να σημειωθεί ότι το game παίζει μόνο από desktop, οπότε θα χρειαστεί το χειριστείτε αλλιώς αν είστε στην παραλία αντιμέτωποι με πραγματικά φλαμίνγκο. Σε περίπτωση όμως που δεν έχετε πάρει ακόμη άδεια (ή ακόμη χειρότερα, τη φάγατε όλη) και λιώνετε στο γραφείο 17 Aυγούστου, το Tromba Combat είναι η ιδανική αντεπίθεση ενάντια στον πλαστικό εχθρό..

Δεν μπορείτε να πείτε. Ο Mythos σας έφτιαξε πάλι. Και για τους πιο μάχιμους από εσάς παίζει το εξής: Δείξε μας στα σχόλια αυτού του ποστ πόσο κάηκες με το game πόσο το έχεις με την Tromba και μπες στην κλήρωση για τρία Mythos Party Pack!

 

 

 

Best of internet