Quantcast
ADVERTORIALS

Το “YOU. MADE BY YOU.” του WHAT’S UP ξανάρχεται, πιο πλούσιο και πιο YOU από ποτέ

Ένα πλούσιο πρόγραμμα σε 4 πόλεις με πολλούς καταξιωμένους ομιλητές


THE NEWSROOM · 8 Απριλίου 2024

Μία φορά ήταν πολύ λίγη, αγαπητές φίλες και φίλοι. Γιατί στο κάτω κάτω, η μαζική ανταπόκριση του κοινού μίλησε από μόνη της. Το “YOU. MADE BY YOU.”, το βιωματικό πρόγραμμα αυτογνωσίας του WHATS UP της COSMOTE ξανάρχεται πιο δυνατό από ποτέ, συνεχίζοντας την παράδοση του WHATS UP να στέκεται δίπλα στη νέα γενιά και τις ανάγκες της.

Για όσες και όσους έχασαν τον 1ο κύκλο του, το YOU. MADE BY YOU. είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που έχει σαν σκοπό του να βοηθήσει νέους από 18 έως 29 ετών να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους επιθυμίες και να τις κάνουν πραγματικότητα. Ένα από τα πολλά στοιχεία του προγράμματος ήταν και το τραγούδι με τίτλο «ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΙΖΩ», το οποίο τους κάλεσε να νιώσουν αυτή την έξτρα αυτοπεποίθηση και επιθυμία για αυτοπραγμάτωση, πάνω από τις αμφιβολίες και την δυσκολία των καιρών:

 

Έτσι, ήρθε η ώρα της επανάληψης με ακόμη πιο πλούσιο πρόγραμμα και περιεχόμενο. Οι θεματικές ενότητες θα είναι 3, οι εξής:

  • «Ο εαυτός μου»: οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, τι πραγματικά θέλουν και ποιες είναι οι επιλογές τους.
  • «Οι άλλοι»: οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν πώς μπορούν να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά με τους άλλους, να συνδεθούν με τους γύρω τους και να συνυπάρχουν αρμονικά.
  • «Η αλλαγή»: οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς μπορούν να συνεισφέρουν στο σύνολο και να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα.

Και οι ομιλητές πολλοί και διάφοροι. Στο πρώτο, ολοήμερο event που θα γίνει στην Αθήνα στις 20 Απριλίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να αλληλεπιδράσουν με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια, την ηθοποιό Νάντια Κοντογεώργη, τον μουσικό Leon of Athens, την πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη, την καθηγήτρια ψυχολογίας Φωτεινή Τσαλίκογλου (Πάντειο Πανεπιστήμιο) και την ψυχολόγο Σάντυ Πολυμέρη.

Στη συνέχεια, ο δεύτερος κύκλος του  “YOU. MADE BY YOU.” θα συνεχιστεί στην Θεσσαλονίκη (18/5), τη Λάρισα (25/5) και την Πάτρα (1/6). Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ. Μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στο event της Αθήνας μέχρι και τις 14 Απριλίουεδώ!

Ενώ εδώ θα δείτε ένα sneak peak από όσα έγιναν στον 1ο κύκλο του “YOU. MADE BY YOU.”, που τα έσπασε:

Γιατί μην ξεχνάτε, it’s YOU after all!

 

 

Best of internet