Quantcast
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Color Your Skin 2018

Το Dermagrafics Tattoo Studio είναι ένα από τα πιο ιστορικά τατουατζίδικα στην Ελλάδα

Στο crew του dermagrafics υπάρχει ένας ειδικός για κάθε στιλ και σχέδιο που λιγουρεύεσαι για το νέο σου tattoo


20 ολοστρόγγυλα χρόνια πέρασαν απ’ όταν ο Δημήτρης και Αποστόλης Αρώνης αποφάσισαν το 1998 να ανοίξουν το εργαστήριο δερματοστιξίας τους στον Κορυδαλλό. Σε μια εποχή που το τατουάζ ακόμα αποτελούσε ταμπού και χαρακτηριστικό του περιθωρίου, τα δύο αδέρφια αποφάσισαν να τολμήσουν και να δημιουργήσουν το Dermagrafics Tattoo Studio, το οποίο με την επιμονή στα προσεγμένα σχέδια και στους αυστηρούς κανόνες υγιεινής κατάφερε να καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα tattoo studio στην Ελλάδα.

Άλλωστε το Dermagrafics Tattoo Studio είναι επίσημα το πρώτο studio στην Ελλάδα που κατάφερε να βγάλει νόμιμη κρατική άδεια λειτουργίας! Μια άδεια που βασισμένη σ’ αυτή, η Stigma Skin Society (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαστηρίων Δερματοστιξίας) σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, έφτιαξαν το υπάρχον νομικό πλαίσιο για την αδειοδότηση των εργαστηρίων δερματοστιξίας. Το Dermagrafics δεν άνοιξε απλά το δρόμο για τα επόμενα tattoo studios στην Ελλάδα, αλλά έγινε «σχολείο» και για πολλούς tattooers.

Σήμερα, το Dermagrafics Tattoo Studio αποτελείται από ένα μεγάλο crew, με artists  από τον χώρο του graffiti και της ζωγραφικής, όπου ο καθένας έχει εξειδίκευση σε διαφορετικό στιλ tattoo, από πιο παραδοσιακό ύφος μέχρι πιο abstract αισθητική, πάντα σε custom σχεδία που δημιουργούνται για εσάς και μόνο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το studio Dermagrafics έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Επιπλέον, από το καλοκαίρι του 2014, το Dermagrafics No2 έγινε πραγματικότητα. Στο studio υπάρχει piercer που αναλαμβάνει όλα τα ειδή piercing αλλά και dermal anchor.

Dermagrafics Tattoo Studio | Dermagrafics Tattoo Studio II

Ηλείας 40, και το δεύτερο studio Ταξιαρχών 26 Πλατεία Ελευθερίας, Κορυδαλλός,

Τηλ.: Studio 1: 2105447470, Studio 2: 2104944744

dermagrafics.gr,

Facebook: Dermagrafics Tattoo Studio, Dermagrafics Tattoo

Instagram

Best of internet