Quantcast
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Color Your Skin 2018

Στο Οpen Mind Tattoo Club στην Καλλιθέα θα “χτυπήσεις” το πιο μπομπάτο τατουάζ

Με ένα αξιόλογο και ταλαντούχο crew, το Οpen Mind Tattoo Club είναι ένα από τα πιο “δυνατά” studio στον χώρο


LUBEN CREW · 12 Απριλίου 2018

Το Open Mind Tattoo Club θα το βρεις στην Καλλιθέα σ’ ένα διώροφο νεοκλασικό, φτιαγμένο με γούστο και μεράκι. Ένα διαφορετικό tattoo studio απ’ τα συνηθισμένα, ευρύχωρο και χωρισμένο σε δύο χώρους οι οποίοι εξασφαλίζουν ένα ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον που κάνει την όλη διαδικασία να μοιάζει “παιχνιδάκι”.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού Δημήτρης (Raul) ξεκίνησε να ασχολείται με την τέχνη του τατουάζ από μικρή ηλικία με αυτοσχέδια εργαλεία και πολύ φαντασία ενώ αργότερα στη θητεία του στο ναυτικό, οι αποθήκες και τα μαγειρεία λειτουργούσαν για ‘κείνο ως tattoo studio όπου άρχισε να πειραματίζεται με φίλους και να δημιουργεί.

Έτσι, το 1999 αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο Open Mind Tattoo Club στην Καστοριά απ’ όπου είναι και η καταγωγή του. Δύσκολη εποχή και ειδικά στην επαρχία για ένα τέτοιο εγχείρημα αλλά το πάθος και η αγάπη του για την τέχνη του tattoo τον βοήθησαν να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα στον δικό του πλέον επαγγελματικό χώρο.

Στη συνέχεια, ήρθαν και τα επόμενα studio στην Αθήνα (αρχικά για μια δεκαετία στο Παλαιό Φάληρο και από το 2014 στο σημερινό κατάστημα στην Καλλιθέα) αλλά και στην Σαντορίνη το οποίο λειτουργεί την τουριστική περίοδο, από τις αρχές Μαρτίου έως και τα τέλη Οκτωβρίου.

Όλα τα καταστήματα απαρτίζονται από αξιόλογους και ταλαντούχους καλλιτέχνες που αγαπούν την δουλειά τους και θα σε κατατοπίσουν πλήρως πάνω στο κομμάτι που σε ενδιαφέρει. Στο στούντιο της Αγ. Πάντων 34 και Δημοσθένους στην Καλλιθέα θα βρεις την Βίκυ (kuro v) και τον Σπύρο (kinky boy), στο στούντιο της Καστοριάς θα βρεις τον Θοδωρή (Teo) ενώ στο στούντιο της Σαντορίνης στα Φηρά θα βρεις τον Γιώργο (Tarzan) και τον Δημήτρη (Drug on fly). Τον Raul μπορεί να τον συναντήσεις πλέον σε όλα τα στούντιο -ως δια μαγείας!- αφού κινείται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε καταστήματος.

Η ομάδα συνεργάζεται άψογα ενώ ο καθένας ειδικεύεται στο δικό του στυλ, εξελίσσοντας το δικό του αγαπημένο κομμάτι. Ο Δημήτρης ασχολείται με αρκετές κατηγορίες τατουάζ ωστόσο το είδος που προτιμά είναι το black & grey realism ενώ ο Τεό (του οποίου το επίπεδο ως καλλιτέχνης έχει εκτοξευτεί στα ύψη) είναι το δυνατό χαρτί στα ρεαλιστικά tattoo με ιδιαίτερη προτίμηση στα colorful realism. Ο Γιώργος έχει ιδιαίτερη προτίμηση στο old school tattoo, ο Δημήτρης στο ornaments, γεωμετρικό, dot work, και old school ενώ η Βίκυ στο dot work, γραμμικό, ornaments και ο Σπύρος στο old school, dot work, γραμμικό, color and black work.

Αν θέλεις να επισκεφτείς κι εσύ το Open Mind Tattoo, καλό θα ήταν  να κλείσεις πρώτα ένα ραντεβού αφού η αναμονή είναι μεγάλη καθώς το μαγαζί έχει πολλούς και πιστούς fans που το εμπιστεύονται.

Open Mind Tattoo Club

Αγ. Πάντων 34, Καλλιθέα Αττικής

Τηλ. 21 0951 0546

Best of internet