To Burger Fest '19 - Θεσσαλονίκη επιστρέφει στην πρωτεύουσα της γεύσης!

To Burger Fest '19 - Θεσσαλονίκη επιστρέφει στην πρωτεύουσα της γεύσης!

Η γιορτή του φαγητού επιστρέφει από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο χώρο της Δ.Ε.Θ. στη Θεσσαλονίκη

14 Μαρτίου 2019
Ο Blawan θα μας κάνει την τιμή να βρίσκεται στο Τέλος του Κόσμου αυτή την Κυριακή στο Monastiraki Center

Ο Blawan θα μας κάνει την τιμή να βρίσκεται στο Τέλος του Κόσμου αυτή την Κυριακή στο Monastiraki Center

Ο I Hate Models αρρώστησε, το CoMA βρήκε ισάξιο αντικαταστάτη

23 Μαρτίου 2019
Το «Κάψε το Σενάριο» επιστρέφει RELOADED στη Θεσσαλονίκη

Το «Κάψε το Σενάριο» επιστρέφει RELOADED στη Θεσσαλονίκη

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσιάζουν ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό

21 Μαρτίου 2019
Ο Dax J και ο I Hate Models φέρνουν το τέλος του κόσμου αυτή την Κυριακή 24 Μαρτίου στο Monastiraki Center

Ο Dax J και ο I Hate Models φέρνουν το τέλος του κόσμου αυτή την Κυριακή 24 Μαρτίου στο Monastiraki Center

Το νεοσύστατο project CoMA προσκαλούν στα μέρη μας 2 από τους πιο εκρηκτικούς καλλιτέχνες της techno σκηνής

20 Μαρτίου 2019
Η «Πάπια» είναι το all-day στέκι που χρειάζεται κάθε γειτονιά

Η «Πάπια» είναι το all-day στέκι που χρειάζεται κάθε γειτονιά

Ανεπιτήδευτο και άκρως φιλικό, το δημιούργημα δύο νέων παιδιών έχει την urban αλλά και vintage αύρα της περιοχής δίπλα από το Καλλιμάρμαρο.

5 Οκτωβρίου 2018
Στο Cocoon όλη μέρα έχει πάρτυ

Στο Cocoon όλη μέρα έχει πάρτυ

Το beach club του Λουτρακίου έχει γράψει το δικό του μύθο στην all-day διασκέδαση.

23 Ιουλίου 2018
Πάμε «Smak», για ένα πεϊνιρλί… γκουρμεδιά!

Πάμε «Smak», για ένα πεϊνιρλί… γκουρμεδιά!

Στο «Smak» «έπλασαν» και τη λέξη «ζυμερία» για να περιγράψουν το ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με πίτσα μενού τους, που έχει πάντα ως βάση την απίθανη ζύμη τους.

1 Νοεμβρίου 2018
Γαστρονομική ιστορία με χίλια «Prosopa»

Γαστρονομική ιστορία με χίλια «Prosopa»

Ηλικίας δύο δεκαετιών, αλλά πάντα επίκαιρο, αυτό το εστιατόριο στο Γκάζι συνεχίζει με την urban ατμόσφαιρα και τη δημιουργική διεθνή κουζίνα του να είναι στέκι.

1 Νοεμβρίου 2018