Quantcast
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Color Your Skin 2018

Το Doctor Pepper Tattoo συνεχίζει την επιστήμη του tattoo από το νέο studio στο Γκάζι

Νέος χώρος, ίδια εμμονή με τα ξεχωριστά custom made σχέδια


Χρήστος Πρόεδρος · 5 Απριλίου 2018

Πολλά τα μέλη του ταλαντούχου crew και ακόμα περισσότερα πλέον τα χρόνια εμπειρίας  του περίφημου Doctor Pepper Tattoo, το οποίο έχει πολλούς λόγους για να περηφανεύεται λέγοντας #notjustatattooshop.

Ο Γιάννης Πιπεράκης, από τον οποίο άλλωστε πήρε το όνομά του το studio, το 2012 και όταν ήδη είχε 12 χρόνια εμπειρίας ως tattooer, αποφάσισε να ανοίξει το Doctor Pepper Tattoo στο Αιγάλεω. Έξι χρόνια αργότερα, κι ενώ το Doctor Pepper Tattoo Shop είχε ήδη δημιουργήσει δυνατό όνομα σε όλους όσοι λατρεύουν τα περίτεχνα ρεαλιστικά tattoo μέχρι και τα abstract σχέδια, το 2018 το Doctor Pepper μεταφέρθηκε στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι.

Στο νέο σπίτι του Doctor Pepper Tattoo σας περιμένει ένα επιδέξιο crew από οκτώ tattoo artists και piercer, με πρώτο απ’ όλους τον Γιάννη (Doctor Pepper) και υπεύθυνη την Αγγελική Αντωνίου. Με εξειδίκευση από τον ασπρόμαυρο ρεαλισμό, μέχρι και στα neo-japanese, oldschool, abstract και minimal tattoos, στο crew υπάρχει ένας tattoo artist για κάθε ιδέα που σας έχει κατέβει στο κεφάλι. Όπως και να ‘χει πάντως, η αρχή του Dr.Pepper Tattoo είναι να σχεδιάζει πάντα custom made και μοναδικά σχέδια που δημιουργούνται εξατομικευμένα για εσάς.

Πέρα από τα ξεχωριστά tattoo, το Doctor Pepper Tattoo είναι το πλέον κατάλληλο μέρος για professional piercing, permanent makeup, αλλά και ρούχα, αξεσουάρ και κοσμήματα, όλα εμπνευσμένα από τη φιλοσοφία του tattoo, φτιαγμένα από Έλληνες δημιουργούς αποκλειστικά για το Doctor Pepper.

Το Doctor Pepper Tattoo βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από τη στάση μετρό Κεραμεικός, οπότε η πρόσβαση στο επόμενο ξεχωριστό tattoo σας, ή ακόμα και στο piercing σας, είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση.

Doctor Pepper Tattoo – Not just a tattoo shop
Ιάκχου 22, Κεραμεικός
Τηλ: 2105622544

drpepper.gr
Instagram: doctorpeppertattoo
Facebook: Dr Pepper Tattoo

Best of internet