Quantcast
THE STREAM

ΠΟΛΥ άβολη φάση η τελευταία έμπνευση του Πέτρου Κωστόπουλου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (VIDEO)

Εισάγουμε τηλεόραση από Ιαπωνία


President Creed · 7 Απριλίου 2016

 

Τα περισσότερα παιχνίδια / σκετσάκια / συνεντεύξεις από τις βραδυνές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης που εμπίπτουν στην κατηγορία “Jimmy Kimmel απ’ τα Λίντλ” συνήθως προκαλούν στον τηλεθεατή (γιατί ένας πρέπει να έχει απομείνει λογικά) συναισθήματα λύπης, αμηχανίας και απόγνωσης για το ανθρώπινο είδος. Όλα αυτά, βέβαια, τα ξέραμε ήδη και ακούγοντας ότι στην εκπομπή του αγαπημένου μας Πέτρου Κωστόπουλου θα ήταν καλεσμένη η αγαπημένη μας Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήμασταν έτοιμοι για τα χειρότερα.

Βλέποντας λοιπόν τη χθεσινή εκπομπή του Κωστόπουλου, δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει πάει στραβά στη ζωή κάποιου και τέλος πάντων πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κανείς για τα λεφτά και τη δημοσιότητα, αλλά ανακαλύψαμε ποιά είναι η χειρότερη δουλειά στον κόσμο.

Όχι δεν αναφερόμαστε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κακεντρεχείς αγαπητοί μας φίλοι, αλλά μιλάμε για αυτόν τον τύπο ο οποίος μέσα σε ένα κλουβί παρίστανε το τρωκτικό και δάγκωνε το καρότο που του προσέφερε εν μέσω τσιρίδων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Πέτρος Κωστόπουλος:

 

 

Υποθέτουμε ότι και αυτό το παιχνίδι είναι κακή αντιγραφή από κάποιο παιχνίδι που έχει παιχτεί πριν από κανα πεντάρι χρόνια στην Αμερική, αν και το συγκεκριμένο δεν αποκλείεται να είναι πρωτότυπη έμπνευση του επιτελείου του Κωστόπουλου. Όπως και να ‘χει αυτά έδειχνε εχθές η τηλεόραση αυτού του τόπου, αγαπητοί φίλοι.

 

 

 

 

“Και για πες, με τι ασχολείσαι αυτό τον καιρό;”

karoto

Best of internet