Quantcast
THE STREAM

Κύπρος: Μοναχοί έφτιαχναν DIY σταυρό που δακρύζει, σύμφωνα με βίντεο που διέρρευσε

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ; ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ


THE NEWSROOM · 13 Μαρτίου 2024

Την ευκαιρία να δούμε μια live παρασκευή θαύματος μας έδωσε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης». Το ιερό μαγειρικό session έλαβε χώρα στη Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι της Κύπρου και στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο ηγούμενος Νεκτάριος και ένας μοναχός ονόματι Αββακούμ.

Στο βίντεο, το οποίο καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης εντός της μονής, μπορεί κανείς να δει τους δύο άντρες να ετοιμάζουν το θείο κοκτέιλ και να βάζουν μύρο στον σταυρό, ώστε προβλέψιμα αυτός να “δακρύσει” στάζοντας μύρο. Υπενθυμίζουμε ότι η Αστυνομία της Κύπρου είχε ξεκινήσει να ερευνά τι παίζει με αυτό το μοναστήρι και συμβαίνουν τόσο συχνά θαύματα. Τα θαύματα (σταυροί και εικόνες που δακρύζουν κλπ) έφερναν χιλιάδες πιστούς στο μοναστήρι, οι οποίοι άφηναν και τάματα αξίας χιλιάδων ευρώ.

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω μας λύνει όλες τις απορίες, ειδικά όταν ακούγεται ο ηγούμενος να λέει «Έλα πιάσε το μύρο και γύρε το μέχρι να κολυμπώσει». Δείτε το υπέροχο βίντεο:

 

Όσον αφορά τα meta, το βίντεο καταγράφηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2023. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο ανατρέπει αυτά που κατέθεσε ο ίδιος ο μοναχός Αββακούμ, ο οποίος υποστήριξε ότι έβαζε στον σταυρό οινόπνευμα για να τον αποστειρώσει. Το συνολικό οπτικοακουστικό υλικό έχει παραδοθεί τόσο στην Αστυνομία, όσο και στην Ιερά Σύνοδο.

Τουλάχιστον τώρα βρέθηκε ποιο είναι το αυθεντικό Θαύμα Παιδί:

 

 

Best of internet