Quantcast
THE STREAM

Καπανδρίτι: Διακριτικοί διαρρήκτες μπούκαραν με μπουλντόζα σε κοσμηματοπωλείο

Αν σταματήσουν τις διαρρήξεις μπορεί να αναλάβουν τα δημόσια έργα που αργούν


THE NEWSROOM · 13 Μαρτίου 2024

Τα μεγάλα μέσα έβαλαν μπροστά οι μύστες που διέρρηξαν ένα κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι, αγαπητές φίλες και φίλοι. Αντί να κάτσουν να παιδεύονται με ρολά και κλειδαριές και τέτοια, οι διαρρήκτες απλά πήραν μια μπουλντόζα και τη στούκαραν στη τζαμαρία.

Για την ακρίβεια, έμειναν τόσο πιστοί στο σχέδιο εμβολισμού του κοσμηματοπωλείου που όταν βρήκαν ένα αμάξι παρκαρισμένο μπροστά στο μαγαζί, αποφάσισαν να το μετακινήσουν για να έχουν τον απαραίτητο χώρο. Έτσι, έσπασαν το τζάμι, έλυσαν το χειρόφρενο και το έσπρωξαν παραπέρα. Στη συνέχεια, μπήκαν στο μαγαζί με τη μπουλντόζα ως άλλο τανκ, διαλύοντας στην πορεία τους είσοδο και τζαμαρίες.

Ευτυχώς ή δυστυχώς, η εφευρετικότητα και η φιλοδοξία τους δεν ανταμοίφθηκε στο 100%. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να πάρουν κοσμήματα και ρολόγια, διότι το χρηματοκιβώτιο τους ξέφυγε. Αυτό που τους απέτρεψε ήταν τα συστήματα ασφαλείας όπως τα καπνογόνα που άναψαν και ο συναγερμός που άρχισε να χτυπάει. Έτσι έγιναν καπνός αφήνοντας πίσω τους συντρίμμια:

Αν μη τι άλλο, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που εξετάζουν οι αρχές πρέπει να περιέχει μερικά φοβερά εντυπωσιακά πλάνα.

 

Best of internet