Quantcast
THE STREAM

42χρονη από Λιβαδειά πήγε εισαγγελέα για ηλεκτρονικό εμπόριο μούφα Crocs

Ωραία που είναι η Λιβαδειά, στιγμή


THE NEWSROOM · 30 Νοεμβρίου 2023

Μια τελείως 2023 fashion υπόθεση χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου, αγαπητές φίλες και φίλοι. Μια γυναίκα πήγε και τους κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε σε διαδικτυακή αγορά: Πιο συγκεκριμένα, τα παπούτσια Crocs που αγόρασε με αντικαταβολή για 45 ευρώ από το site papoutsiamart.gr δεν ήρθαν ποτέ – αντί για’αυτά , ήρθαν με delivery άσχετα φτηνιάρικα παπούτσια ή παντόφλες.

Οι αστυνομικοί έψαξαν το ζήτημα και διαπίστωσαν ότι αποστολέας ήταν μια 42χρονη από τη Λιβαδειά, η οποία είχε δώσει μια ψεύτικη διεύθυνση κάπου στο Ρίο της Πάτρας αλλά έλαβε κανονικά τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό της. Περαιτέρω έρευνα έδειξε ότι η κατηγορούμενη, η οποία διαθέτει κατάστημα με είδη ραπτικής στη Λιβαδειά, είχε φτιάξει ολόκληρη αλυσίδα για μούφα παντοφλοπαπούτσια με επίκεντρο το μαγαζί.

Πιο συγκεκριμένα, έχοντας στήσει 9 διαφορετικές ιστοσελίδες (τις “Papoutsiamart.gr”, “sneakermall.shop”, “SneakerEshop”, “SneakerMania.gr”, “Sneaker23.gr”, “Fast-Fashion.gr”, “sportoffer.gr”, “e-prosfores247.gr”, “extra-dealsgr.com”), η 42χρονη πουλούσε μούφα παπούτσια σε κόσμο που πίστευε ότι θα αγοράσει γνωστά brands (και πλήρωνε από 15 έως 120 ευρώ για αυτά). Τελικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν ότι έχει εξαπατήσει το λιγότερο 38 ακόμη πολίτες από τις 27 Ιουλίου έως και τις 23 Σεπτεμβρίου 2023. Μάλιστα, τα θύματά της προέρχονται από σχεδόν όλη την Ελλάδα – από Λαγονήσι μέχρι Ρόδο και από Κιάτο μέχρι Κατερίνη.

Εντέλει, ιι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ραφήνας – Πικερμίου μαζί με αστυνομικούς του Τ.Α. Λιβαδειάς έκαναν πριν δύο μέρες έρευνα στο μαγαζί της στη Λιβαδειά. Εκεί βρήκαν μια χρεωστική κάρτα τραπέζης και δύο συσκευασίες τηλεφωνικής σύνδεσης. Στο βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες κατ’ εξακολούθηση, κατά συρροή και κατά συνήθεια, οπότε οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας
Ραφήνας-Πικερμίου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τ.Α. Λιβαδειάς, στις 28 Νοεμβρίου έκαναν έρευνα στο κατάστημα της 42χρονης στη Λιβαδειά, όπου στο πίσω μέρος του ήταν και το σπίτι της, στο οποίο βρέθηκαν μια χρεωστική κάρτα τραπέζης και δύο συσκευασίες τηλεφωνικής σύνδεσης. Με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της για απάτες κατ’ εξακολούθηση, κατά συρροή και κατά συνήθεια, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

 

Best of internet