Quantcast
THE STREAM

Με συνάντηση κορυφής Κασσελάκη – Snik στον δρόμο μπήκε η βδομάδα

Επόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ = revealed


THE NEWSROOM · 27 Νοεμβρίου 2023

Με τίποτα δε σταματάει να δίνει content ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αγαπητές φίλες και φίλοι. Μετά τα σφηνάκια στις Σπέτσες, το μενού είχε τελείως αμήχανη συνάντηση με τον Snik σε δρόμο της Κηφισιάς.

Όπως φάνηκε από το βίντεο, κανένας από τους δύο δεν γνώριζε τον άλλο, μια καις έπαιξε εκατέρωθεν ερώτηση «εσύ ποιος είσαι;» και χρειάστηκε να ενημερωθούν από τους δημοσιογράφους. Η αρχή έγινε από τον Snik:

«Ποιος είσαι εσύ; Καλός φαίνεσαι.»

Στη συνέχεια, ο Κασσελάκης χρειάστηκε briefing από τους δημοσιογράφους που του είπαν ότι «είναι ένας από τους πιο γνωστούς τράπερ της χώρας». Εκεί επενέβη ο Snik:

«Ο πιο γνωστός.»

Και στη συνέχεια έκανε την πιο σημαντική ερώτηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Απο ποιο κόμμα είσαι φίλε;»

Αφού ο Κασσελάκης του είπε ότι ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Snik είπε ότι δεν τον ξέρει γιατί δεν βλέπει τηλεόραση, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον δεύτερο αν θα τον ψηφίσει. Η απάντηση αναδίδει σοφία:

«Δεν ξέρω, φαίνεσαι καλός, δυνατός. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ, θα το σκεφτώ.»

Γενικά, ήταν μια υπέροχη στιγμή:

@ellada24gr Κλάμα! Συναντήθηκαν Κασσελάκης – Snik αλλά δεν ήξεραν ο ένας τον άλλον: “Ποιος είσαι;” – “Εσύ ποιος είσαι;” #ellada24 #snik #kasselakis #tiktokgr #tiktokgreece #tiktokgreeceofficial #liagas #toprwino #syriza #foryoupage #greektiktok #tiktok #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Ellada24


Οκ, ελπίζουμε να τον κατεβάσει για βουλευτή τώρα.

Best of internet