Quantcast
THE STREAM

Κερνώντας σφηνάκια στις Σπέτσες γιόρτασε ο Κασσελάκης τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΤΕΦΑΝΕ ΡΙΧΤΟ


THE NEWSROOM · 27 Νοεμβρίου 2023

Τη χαλαρότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ζηλεύουμε από χτες αγαπητές φίλες και φίλοι. Τη στιγμή που το κόμμα που ξέραμε ως ΣΥΡΙΖΑ φυλλοροεί, ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε εκδρομή στις Σπέτσες (όπου έχει σπίτι, γιατί δεν είναι κανένας τελευταίος να έχει σπίτι στα Καμμένα Βούρλα) και έκανε έξοδο στα μπαρς, όπου μάλιστα οι κάμερες τον έπιασαν να κερνάει τον κόσμο σφηνάκια με το μπουκάλι στο χέρι.

Άρχοντας;

Σύμφωνα με αναφορές στα ΜΜΕ, τα σφηνάκια ίσως συνδέονται με κοινωνικό ιβέντ που παραβρέθηκε, δηλαδή τη γιορτή διοργάνωσαν οι μαθητές της Γ’ Λυκείου για να μαζέψουν χρήματα για την πενταήμερη. Αυτό έγινε μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική αίθουσα του κινηματογράφου «Τιτάνια» και στο πρόγραμμα είχε και πολύ σουσού με τους μαθητές και τους γονείς τους.

Βέβαια, την ίδια στιγμή οι αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νεολαία του συνεχίζονται ακάθεκτες. Σύμφωνα με την ΕΡΤ,  το Σάββατο, την έκανε από το κόμμα το 62% του κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας και το 70% των κομματικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα.

Αυτό κάνει τη φάση με τα σφηνάκια απλά ανεκτίμητη:

Giwrgos Tsagko

Best of internet