Quantcast
THE STREAM

Φίρμα Αθηναϊκό ξενοδοχείο τρώει raid από ΚΟΡΙΟΥΣ, κλείνει μια πτέρυγά του

Η πιο hot τάση του 2023 ήρθε επιτέλους στη χώρα μας


THE NEWSROOM · 18 Οκτωβρίου 2023

Έτσι είναι όταν είσαι παγκόσμια μητρόπολη, είσαι αναγκασμένη να ακολουθείς όλες τις διεθνείς τάσεις. Το παράδειγμα της ημέρας είναι φυσικά οι κοριοί: Μετά το Παρίσι και το Λονδίνο, ήρθε η ώρα της Αθήνας να συσφίξει τις σχέσεις της με τα γνωστά έντομα που γουστάρουν να μετακομίζουν στα κρεβάτια μας.

Την αρχή έκανε ένα πολύ γνωστό ξενοδοχείο σε παραλιακό προάστιο της Αθήνας. Το ξενοδοχείο αναγκάστηκε να εκκενώσει και να κλείσει προσωρινά τη μία πτέρυγά του γιατί αυτή γέμισε κοριούς και προς το παρόν περιμένει το συνεργείο απεντομώσεων να κάνει τη δουλειά του, Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος εργαζομένων και επισιτισμού και τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου:

«Ένα πολύ μεγάλο και εμβληματικό ξενοδοχείο αναγκάστηκε να αναστείλει τη λειτουργία σε μία πτέρυγα ούτως ώστε να γίνει η απεντόμωση.

Έγινε εκκένωση της πτέρυγας, έκλεισε και ειδοποιήθηκε ιδιωτικό συνεργείο για απεντόμωση.

Δεν γνωρίζω – επειδή μίλησα με ειδικό – αν υπάρχει ο κίνδυνος να έχουν εισχωρήσει στα στρώματα, όπου εκεί καταλαβαίνετε ότι το κόστος για αλλαγή στρωμάτων σε δωμάτια ξενοδοχείων είναι αρκετό.

Ο κ. Χοτζόγλου πρόσθεσε επίσης ότι δεν υπάρχει άλλη καταγγελία για κοριούς από οποιοδήποτε άλλο ξενοδοχείο της χώρας. Επίσης, ότι ελπίζει να είναι μεμονωμένο περιστατικό, και άρα μην έχει ξεκινήσει μια αλυσίδα μεταφοράς κοριών από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο (και μετά σε σπίτια).

Υπενθυμίζουμε ότι αυτές τις εβδομάδες οι κοριοί έχουν κάνει μαζικά μετακόμιση σε Παρίσι και Λονδίνο:

Λονδίνο γίναμε ή Παρίσι γίναμε, τι λέτε;

Best of internet