Quantcast
THE STREAM

Ο Κασσελάκης απαντά στον Μπέο, πάει Βόλο με φτυάρι και γαλότσες (αλλά χωρίς Τάιλερ)

Το τελευταίο επεισόδιο στην όχι ακριβώς σοβαρή πολιτική κόντρα μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του δημάρχου Βόλου


THE NEWSROOM · 2 Οκτωβρίου 2023

Ολόκληρη μηχανή παραγωγής κλόουν ειδήσεων έχει φτιάξει ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Μετά το καθοριστικό για την ιστορία της Ελλάδας μας beef με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, ο Μπέος δημιούργησε το επόμενο PR event του Στέφανου Κασσελάκη.

Όλα ξεκίνησαν με την πρόσφατη δήλωση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είπε ότι θέλει να κάνει δεύτερη επίσκεψη στον Βόλο. Ο Μπέος είπε κάτι τύπου καλοδεχούμενος αλλά να πάρει και κάνα φτυάρι. Μάλιστα στο σχετικό σχόλιο ανέφερε και τον boyfriend του Κασσελάκη, Τάιλερ:

«Να έρθει το συντομότερο αλλά να πάρει τον Τάιλερ και όχι τον Τέιλορ τον ράφτη για να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια να βοηθήσει.»

Τώρα ο Μπέος μάλλον δε θα πάθει και κατάθλιψη με αυτό που θα γράψουμε στη συνέχεια. Επίσης, μάλλον δε θα ιδρώσει και πολύ το αυτί του από τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τον αποκαλεί γαλάζιο δήμαρχο και καλεί τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ να αποσύρουν τη στήριξή τους, ειδικά μετά τα πρόσφατα γεγονότα:

Όμως είναι γεγονός ότι η ατάκα του με το φτυάρι έχτισε τις βάσεις ώστε ο Κασσελάκης να πάει όντως στον Βόλο σήμερα το πρωί και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Ιωνία, όπου πράγματι έπιασε ένα φτυάρι, έβγαλε γαλότσες και έβγαλε μια μικροποσότητα λάσπης από το σπίτι ενός πολίτη. Επίσης, επιθεώρησε την κατάσταση και συνομίλησε με πολίτες και έκανε photoshooting και ανέβασε κι ένα tweet κλπ κλπ – ξέρετε τη σχετική ρουτίνα.


Μάλιστα, φαίνεται να βγάζει τα παπούτσια του πριν μπει στο σπίτι του κάποιου άλλου πολίτη, επειδή ήταν λασπωμένα:

Η μαμά του θα ήταν περήφανη γι’αυτό το τελευταίο.

 

Best of internet