Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, η Τατιάνα έβαλε γαλότσες και πήγε Καρδίτσα για ρεπορτάζ από το μέτωπο

Η βασίλισσα των μεσημεριανάδικων σε νέες περιπέτειες


THE NEWSROOM · 12 Σεπτεμβρίου 2023

Τι έλειπε από την πλημμυρισμένη επαρχία της Καρδίτσας και πιο συγκεκριμένα από το χωριό Κοσκινάς; Πολύ σωστά, αυτό που έλειπε ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου αρματωμένη για πόλεμο με τις λάσπες και τα νερά. Καταλάβατε που το πάμε, η Τάτι κουβαλήθηκε εκεί για τη χτεσινή (Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου) της εκπομπή, κάτι για το οποίο μας είχε προειδοποιήσει από νωρίτερα:

Προφανώς, ήθελε να δείξει όχι μόνο ότι είναι μάχιμη ρεπόρτερ, αλλά και ότι ο Ευαγγελάτος είναι φλώρος και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι μαλακίες με τα 3D – με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Το πρώτο το είπε ανοιχτά, το δεύτερο είναι απλά educated guess.

Πιο συγκεκριμένα, είπε αυτά:

«Επιλέξαμε να βρεθούμε εδώ και να κάνουμε με το Tlive μία διαφορετική έναρξη σεζόν, να ακούσουμε, να καταγράψουμε και να δούμε κυρίως τα προβλήματά τους από κοντά.

Πιστεύω ότι κι εμείς οι δημοσιογράφοι, που μας έχετε συνηθίσει στο στούντιο και κάποιοι μας λένε δημοσιογράφους του λευκού κολάρου, είναι καλό πολλές φορές να βουτάμε τα πόδια μας στη λάσπη και να βλέπουμε από κοντά τα προβλήματα του κόσμου.

Πιστέψτε με είναι αλλιώς να σα περιγράφουν και να τα βλέπεις από την τηλεόραση και αλλιώς να τα ζεις από κοντά.»

 

Το κοινό αγκάλιασε επιτόπου την επιλογή της κομάντο Τάτι:





Best of internet