Quantcast
THE STREAM

Βρέθηκε κι έφαγε 30 χιλιάρικα πρόστιμο αυτός που σκότωσε γατάκι στη Θεσσαλονίκη

Ο 39χρονος που καταγράφηκε σε βίντεο να σκοτώνει το ζωάκι εντοπίστηκε τελικά λίγες βδομάδες μετά


THE NEWSROOM · 5 Οκτωβρίου 2022

Πολύ καιρό θα σκέφτεται το πρόστιμο που έφαγε ο άνδρας που σκότωσε με το πόδι ένα γατάκι στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό συνέβη στις 20 Αυγούστου επί της οδού Ερμού, ενώ ο πρωταγωνιστής του είναι ένας 39χρονος, ιδιωτικός υπάλληλος, κάτοικο του κέντρου της πόλης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έχει σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για θανάτωση ζώου συντροφιάς, η οποία θα πάει στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ ήδη του επιβλήθηκε το προαναφερθέν πρόστιμο ύψους 30 χιλιάδων ευρώ. Ο άνδρας είχε καταγραφεί από κάμερα καταστήματος της πλατείας Αριστοτέλους να κυνηγάει μια γάτα με τα τρία γατάκια της και τελικά να σκοτώνει ένα από αυτά. Αμέσως μετά έφυγε κύριος.

Το βίντεο Όπως είναι αναμενόμενο πια, η δημοσιοποίηση του βίντεο κατέληξε σε κατακραυγή και μεγάλη προσπάθεια για να εντοπιστεί. Οι αρμόδιες αρχές τελικά τον ταυτοποίησαν, παρότι ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της φιλοζωικής οργάνωσης «Νοιάζομαι» που έκανε και τη σχετική καταγγελία στην ΕΛΑΣ, Εύη Καλαΐτζίδου, ο συγκεκριμένος έχει παρελθόν στην κακοποίηση ζώων:

«Υπήρχε μία ενημέρωση από χρήστη του διαδικτύου, ανώνυμα μας έστειλε την πληροφορία, μας έδωσε τόπο κατοικίας, όνομα, ένα μικρό ιστορικό. Το μεταβιβάσαμε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, είχε επικοινωνία με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του υπανθρώπου. Βεβαιώθηκε ότι αυτός ο άνθρωπος έχει παραβατική συμπεριφορά απέναντι στα ζώα.»

Υποθέτουμε ότι δε θα έχει και μέλλον, μετά από αυτό.

(πηγή)

Best of internet