Quantcast
THE STREAM

Αυτή η επίσκεψη του Snik στον Ριχάρδο είναι ένα παρεάκι πιο χρυσό από το δικό σου

Αν κρίνουμε από τις δημόσιες σχέσεις του, ο Ριχάρδος Μυλωνάς έχει επιστρέψει δυνατότερος από ποτέ


THE NEWSROOM · 25 Ιουνίου 2019

Δε μπορεί, σίγουρα θα είχατε αναρωτηθεί «τι να κάνει αυτή η ψυχή ο Ριχάρδος» όλους αυτούς τους μήνες αφότου η δικογραφία του κατέρρευσε πιο άδοξα από τον Νταμπίζα στο θρυλικό (mis)match με τον Μπέργκαμπ. Μπορεί τελικά να μην δούμε (μάλλον, δηλαδή) τον βασιλιά των ενεχυροδανειστηρίων Ριχάρδο Δημήτριο Μυλωνά πίσω από τα σίδερα της φυλακής, όπως μας είχε διαβεβαιώσει από την αρχή ο έμπειρος συνήγορός του Αλέξης Κούγιας , είχαμε όμως την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο Πατουλικού ύφους χρυσοποίκιλτο Ζιγκουράτ που κατασκεύασε ο μεγαλέμπορος χρυσού στη Σαρωνίδα.

Δεν είναι και λίγο, έτσι δεν είναι;

Από τον Δεκέμβριο που έγιναν όλα αυτά ο Ριχάρδος κράτησε σχετικά χαμηλό προφίλ, με αποτέλεσμα να ξεχάσουμε σχεδόν κι αυτόν και τις υπέροχες φωτογραφίες που ανέκυψαν με όλη αυτή την αναμπουμπούλα. Μιλάμε για αυτές τις εικόνες:

Τέλος πάντων, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ο κ. Ριχάρδος είναι πολύ καλά στην υγεία του και μάλιστα οι δουλειές του πρέπει να πηγαίνουν τούρμπο, αν κρίνουμε από τις δημόσιες σχέσεις που κάνει τελευταία.

Για την ακρίβεια, μπορεί ο μεγάλος εντερπρενέρ να ξέφυγε από την παγίδα του νόμου, δεν κατάφερε όμως να ξεφύγει από την trap, αν κρίνουμε από την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook. Ναι κυρίες και κύριοι, αυτός είναι ο Snik, ο οποίος επισκεπτόμενος τον Ριχάρδο μάλλον πήγε απευθείας στην πηγή των chains για να εξοπλιστεί για το καλοκαίρι:

Gepostet von Ριχαρδος Ενεχυροδανειστηρια am Dienstag, 25. Juni 2019

[break height=50

Νομίζουμε ότι τώρα μπορούμε άνετα να περιμένουμε το πρώτο feat του Ριχάρδου σε κομμάτι της Capital, στο κάτω κάτω το στυλ και τα κονέ (που είναι και τα πιο βασικά), τα έχει.

 

 

Best of internet