Quantcast
THE STREAM

Η Ελεωνόρα Μελέτη κατεβαίνει με ΝΔ γιατί έχει τον Μητσοτάκη στο αίμα της, ΜΜΕ αναφέρουν

Μια MEGAλη μεταγραφή για τη Νέα Δημοκρατία


THE NEWSROOM · 15 Απριλίου 2024

Την ισχυρή μεταγραφή που λέγεται Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται ότι κατάφεραν να κλείσουν στη ΝΔ για τις ευρωεκλογές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η παρουσιάστρια θα είναι ευρωυποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία και μάλιστα θα ανακοινωθεί σήμερα:

Όπως είπε ο δημοσιογράφος:

«Εκ των υστέρων, είχε συζητηθεί το όνομά της στη ΝΔ, αλλά δεν την είχαν προσεγγίσει, γιατί πίστευαν ότι δεν θα μπορέσει να φύγει από την εκπομπή της. Όταν έγινε γνωστό ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται την 1η Μαίου, τότε κινήθηκαν οι μηχανισμοί και έγινε το τηλεφώνημα. Το ραντεβού με τον πρωθυπουργό ήταν καθοριστικό στην απόφασή της. Δεν είχε να κάνει η μία απόφαση με την άλλη. Θα μπορούσε να συνεχίσει την εκπομπή το Mega με αντικαταστάτη, όπως έγινε με τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ.»

Παρόμοια πράγματα γράφτηκαν και στο Newsit, το οποίο αναφέρει ότι η παρουσίαση θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο Ωδείο Αθηνών από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το site αναφέρει επίσης ότι το deal κλείστηκε την προηγούμενη Τρίτη με μεταξύ τους ραντεβού και ότι το MEGA έχει ενημερωθεί.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι στο φινάλε, όπου αναφέρεται ότι η Μελέτη είχε πρόταση και από άλλο κόμμα. Ο λόγος που τη χίωσε είναι ότι είναι σκληρή Μητσοτακικιά. Για την ακρίβεια, φέρεται να έχει δηλώσει ότι «στο αίμα μου κυλάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Σαν κάτι από νεοδημοκρατικό Twilight μας ακούγεται εμάς αυτό.

Best of internet