Quantcast
THE STREAM

H τυχαία συνάντηση Σταύρου – Κούλη σε φανάρι είναι το άριστο crossover της χρονιάς

Οι δύο άριστοι άνδρες δεν έκοψαν κλήση ο ένας στον άλλο παρόλαυτα


THE NEWSROOM · 6 Ιουνίου 2018

Σας έχει τύχει ποτέ να συναντήσετε με το αυτοκίνητο κάποιον γνωστό σε φανάρι της Αθήνας και να μην ξέρετε πώς να συμπεριφερθείτε; Προφανώς και σας έχει τύχει, αγαπητοί φίλοι, και σας έχει χαρίσει μερικές στιγμές αγνής αμηχανίας, όπου συνήθως παριστάνετε ότι δεν έχετε πάρει πρέφα, πράγμα που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αμηχανία στην ομήγυρη.

Μία τέτοια συμπεριφορά, όμως, δεν θα άρμοζε σε δύο μεγάλους πολιτικούς, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σταύρος Θεοδωράκης, οι οποίοι αφού μοιράστηκαν έναν χαλαρό διάλογο σε αυτή την οπωσδήποτε τυχαία τους συνάντηση έβγαλαν φωτογραφίες για να θυμούνται τη στιγμή αλλά και για να κοινοποιήσουν αργότερα τη φιλία τους στα social media.

Έτσι, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε σπίτι του ανέβασε στα Ινσταγκραμς τη φωτογραφία με τον κολλητό να αράζει πάνω στη βέσπα του, γράφοντας ένα πολύ πολύ γλυκό σχόλιο σαν κι αυτό:

Διασταυρώθηκα με τον Σταύρο σε ένα φανάρι μετά από εκδήλωση του Οικουμενικού Πατριάρχη για το περιβάλλον. Πάντα με κράνος χωρίς τη ζέστη! [ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ]

Αγαπήσαμε τα πάντα σε αυτή την ανάρτηση: την ανάφορα στην εκδήλωση του Οικουμενικού Πατριάρχη για το περιβάλλον (what?),  το περήφανο χαμόγελο του Θεοδωράκη πάνω στη βέσπα αλλά κυρίως αυτή τη νέα φιλία που χτίζεται λίγο-λίγο πάνω σε γερά και άριστα θεμέλια.

Best of internet