Quantcast
THE STREAM

Παλαιοχριστιανικό κόμμα θέλει να λανσάρει ο πιο famous Παλαιοχριστιανός της χώρας

Επιτέλους, ένα κόμμα που μπορεί να εκφράσει κι εμάς


THE NEWSROOM · 27 Μαρτίου 2024

Αντικειμενικά, έλειπε κάτι τέτοιο από την Βουλή των Ελλήνων αγαπητές φίλες και φίλοι. Αν έχουμε δύο κανονικά χριστιανόπληκτα κόμματα (ΝΙΚΗ και Ελληνική Λύση, οι Σπαρτιάτες παίζει να είναι κρυφοπαγανιστές), το σωστό είναι να έχουμε και ένα παλαιοχριστιανικό. Ευτυχώς, ο brand ambassador του Παλαιοχριστιανισμού στην Ελλάδα σκέφτεται να δώσει τη λύση.

Μιλάμε φυσικά για τον Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, γνωστό από τα σκηνικά στην ορεινή Κορινθία, ο οποίος πλέον κατοικεί κυρίως στο πάνελ του Λιάγκα που τόσο αγάπησε και αγαπήθηκε. Μιλώντας λοιπόν στη γνωστή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο 45χρονος αποκάλυψε ότι κάποιοι τουλάχιστον εκ των Ελλήνων παλαιοχριστιανών σκέφτονται να κινηθούν πολιτικά.

Όπως είπε:

«Γίνεται συζήτηση για να κάνουμε ένα κόμμα μειονοτικό, για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας ως παλαιοημερολογίτες και παλαιοχριστιανοί.»

Δέχεται μάλιστα να μην είναι πρόεδρος, διότι δε θέλει με την καμία να παρατήσει το βουνό του. Πολύ καλά κάνει αν θέλετε τη γνώμη μας, τον Βελουχιώτη αυτό τον έφαγε. Όπως είπε:

«Δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι πρόεδρος από το βουνό, εγώ το βουνό μου δεν το εγκαταλείπω.»

Αυτός και οι ομόθρησκοι σκέφτοναι μάλιστα να τσεκάρουν αν μπορούν να μπουν στο Πατριαρχείο της Μόσχας. Η τέλεια περίοδος για κάτι τέτοιο, αν θέλετε τη γνώμη μας:

«Πρέπει να κοιτάξουμε αν μπορούμε να υπαχθούμε στο πατριαρχείο της Μόσχας. Στην Ελλάδα οι παλαιοημερολογίτες έχουν δεχθεί διωγμούς και πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να προστατευθούμε από αυτό.

Δεν γίνεται να μην επιτρέπεται στην Ελλάδα να ασκούμε την πίστη μας όπως θέλουμε.»

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι (μέσα του) ο 45χρονος έχει ήδη απαντήσει και το τι θα κάνουν οι Παλαιοχριστιανοί με την επιχορήγηση για τα κόμματα:

«Ο Χριστός όταν ήρθε στον δρόμο έπιασε τα πάντα, ένα πράγμα δεν έπιασε: το χρήμα. Γι’ αυτό είχε τον Ιούδα. Το ζήτημα δεν είναι αν θα πληρωνόμαστε αλλά αν θα μπορέσουμε με πολιτικό και κοινωνικό αγώνα να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας.»

Δείτε το βίντεο:






Εμείς αν μας ρωτάτε, όχι απλά θα στηρίξουμε, αλλά θα κατέβουμε και υποψήφιοι.

Best of internet