Quantcast
THE STREAM

Αγρίνιο: Οδηγός προσπάθησε να πατήσει σεκιουριτά επειδή δεν τον άφησε να παρκάρει σε θέση ΑΜΕΑ

Ο υπάλληλος security τραυματίστηκε προσπαθώντας να αποφύγει το αυτοκίνητο που ερχόταν κατά πάνω του


THE NEWSROOM · 16 Μαρτίου 2018

Άλλο ένα τρομερό περιστατικό σημειώθηκε στην Άγρια Δύση και συγκεκριμένα στην συμπρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας, το πολυχρονεμένο Αγρίνο, όταν ένας 41χρονος πήγε με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο του Αγρινίου και προσπάθησε να παρκάρει σε θέση για ΑΜΕΑ. Τότε ο υπάλληλος security του νοσοκομείου του έκανε σύσταση να μην παρκάρει στη θέση για ΑΜΕΑ, με το εντελώς λογικό αποτέλεσμα ο 41χρονος να χάσει την ψυχραιμία του και να προσπαθήσει να παρασύρει με το αμάξι του τον σεκιουριτά, για να μάθει.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο agriniovoice.gr, το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 14 Μαρτίου, ενώ ο υπάλληλος security στην προσπάθειά του να αποφύγει τον 41χρονο που ερχόταν κατά πάνω του, έπεσε και υπέστη κάταγμα στο δεξί του χέρι. Τελικά ο σεκιουριτάς κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 41χρονου, ενώ η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη 41χρονος το πρωί της Τετάρτης (14/3) στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, διότι κινήθηκε με αυτοκίνητο προς την κατεύθυνση 52χρονου, ο οποίος εργαζόταν σε νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής ως ιδιωτικό προσωπικό παροχής υπηρεσιών φύλαξης. Ο 52ρονος, με αποτέλεσμα ο 52χρονος να πέσει εξ ιδίου ύψους στο έδαφος και να υποστεί κάταγμα στο δεξί του χέρι».

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και καταδικάστηκε στο αυτόφωρο σε 11 μήνες φυλάκιση, ασκώντας ωστόσο έφεση.

Best of internet