Quantcast
THE STREAM

Κάποιοι μερακλήδες έβαλαν τον Παυλόπουλο στη λίστα με τους πιο σέξι ηγέτες

Και εννοείται στο top 10 βρίσκεται και ο Πρωθυπουργός μας, Αλέξης Τσίπρας


THE NEWSROOM · 19 Δεκεμβρίου 2017

Μπορεί να μην έχουμε δεύτερο βρακί να βάλουμε, αγαπητοί φίλοι, αλλά μικρή σημασία έχουν όλα αυτά, όταν ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της χώρας μας φιγουράρουν στη λίστα με τους πιο σέξι ηγέτες όλου του κόσμου.

Η εταιρεία δημοσίων σχέσεων JD and Kate Industries αποφάσισε να καταρτίσει μία λίστα με όλους τους σέξι ηγέτες που κυκλοφορούν εκεί έξω. Την πρώτη θέση κέρδισε ο Πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό, ο πωλητής όπλων στη Σαουδική Αραβία με το αγγελικό πρόσωπο. Την τελευταία κέρδισε ο βορειοκορεάτης Κιμ Γιονγκ Ουν, με το αεροδυναμικό κούρεμα και το πάθος του να βλέπει αντικείμενα να εκτοξεύονται στον αέρα.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Πρόεδρος της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν:

Και την τρίτη θέση, ο βασιλιάς του Μπουτάν, Γίγκμε Κεσάρ Ναμγκιάλ Βανγκτσούκ:

Η χώρα μας κυριολεκτικά… σάρωσε στο διαγωνισμό καταλαμβάνοντας συνολικά δύο θέσεις! Ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πρωθυπουργός μας, κατάφερε να μπει στο top 10 των πιο καυτών ηγετών, πιάνοντας την ένατη θέση, ενώ ο Προκόπης Παυλόπουλος κατέλαβε την 197η θέση από το σύνολο των 199!

Προσπαθήσαμε μάταια να ανοίξουμε τη σελίδα με όλους τους σούπερ σέξυ νικητές, αλλά φαίνεται να έχει πέσει, μάλλον λόγω των άστοχων επιλογών.

Best of internet