Quantcast
THE STREAM

Μόνο ο Παττακός έλειπε από την χουντική πρεμιέρα του Νότη Σφακιανάκη την 21 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη

Όταν η Λούφα και Παραλλαγή μετατρέπεται σε αληθινό γκροτέσκο show


Τσαγκ · 24 Απριλίου 2017

Μια από τις πιο μίζερες, εορταστικές στιγμές της ζωής κάθε άτυχου που έχει πάει φαντάρος, είναι η βραδιά οπλίτη. Εκεί συνήθως εμφανίζεται κάποιος υπερτελειωμένος “καλλιτέχνης” που με κάποιο πολιτικό κονέ έχει σύμβαση και τα παίρνει από τα ελληνικά στράτα και εσύ υποτίθεται πρέπει να διασκεδάσεις παρέα με τα άλλα φαντάρια την αρχή της στρατιωτικής σου θητείας.

Την μιζέρια αυτή ο Σφακιανάκης την έκανε show πρεμιέρας. Ο Notis έκανε την πρεμιέρα του στην διόλου τυχαία ημερομηνία της επιβολής της χούντας, 21η Απριλίου, ντυμένος … με στρατιωτικό χιτώνιο.  Όπως ήταν φυσικό μάζεψε όλους τους φασιστο-χουντόφιλους της βορείου Ελλάδος, που πήγαν να διασκεδάσουν με το εξωγήινο είδωλο τους που αντιστέκεται στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με τα πυρωμένα τσιφτετέλια του.

Φυσικά δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση, ότι διπλά στον “προβλεπέ” αοιδό κυμάτιζε από τους πελάτες των πρώτων τραπεζιών, μια σημαία της επταετίας με την οποία όπως ενημερωθήκαμε από το Makthess   έβγαλε και φωτογραφία. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι υπεύθυνοι του καταστήματος δεν άφησαν τους πελάτες (κάποιοι από αυτούς είχαν και σημαία της Κύπρου, χωρίς να πιάνουν την όχι και τόσο λεπτή ειρωνεία) που ζήτησαν να μιλήσουν στο μικρόφωνο.

 

 

Best of internet