Quantcast
THE STREAM

Έλληνας Αρχιμανδρίτης πήρε ηρεμιστικά αφού είδε την Ιρλανδία στη Eurovision

Και ηρέμησε αφού είδε μία άλλη χώρα στη Eurovision


THE NEWSROOM · 9 Μαΐου 2024

Μια απροσδόκητη συνέπεια στην Ελλάδα είχε η συμμετοχή της Ιρλανδίας στη Eurovision, αγαπητές φίλες και φίλοι. Μιλάμε για το performance της Bambie Thug τη Δευτέρα 6/5, το οποίο όπως καταλαβαίνετε από το παρακάτω βίντεο μπορούσε να προκαλέσει έντονες εντυπώσεις.

Ειδικά αν μιλάμε για έναν αρχιμανδρίτη της Εκκλησίας της Ελλάδος. Όπως είπε ο δημοσιογράφος του ekklisiaonline, Ανδρέας Καραγιάννης, ο αρχιμανδρίτης που είδαν μαζί τη Eurovision τα είδε όλα. Ας αφήσουμε προς στιγμήν στην άκρη ότι ο κύριος Καραγιάννης και ο αρχιμανδρίτης έβλεπαν μαζί Eurovision και ας δούμε τι είπε:

«Λοιπόν κοιτάξτε να δείτε όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, πέντε ηρεμιστικά έδωσα χθες σε αρχιμανδρίτη γέροντα που βλέπαμε μαζί τη Eurovision. Που βλέπαμε τους σατανιασμένους, κολασιολάγνους, εξαποδώδες, οι οποίοι κάθονταν και έβγαζαν αυτά κάνοντας τελετές με κεριά και με πεντάλφες πάνω στη σκηνή. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα.»

Ακόμα καλύτερο όμως, αν θέλετε τη γνώμη μας, είναι ότι ο γέροντας ίσιωσε με την εκπρόσωπο του Λουξεμβούργου:

«Καμία σχέση οι “Δαίμονες” είχαν και σχόλιο και στίχους, αυτό ήταν μια ωδή στο σατανά μέσα σε αυτή την εβδομάδα, τρελάθηκε ο γέροντας, ευτυχώς του έβαλα το Λουξεμβούργο μετά και του άρεσε η κοπέλα και την ευλόγησε. Απίστευτα πράγματα, τι πράγματα είναι αυτά; Είναι αυτό φαβορί;»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καραγιάννης είπε ότι δεν παίζει κανένα πρόβλημα με τους “Δαίμονες” της Άννας Βίσση:

«Ποιο είναι act; Μα τι είναι αυτά που βλέπουμε; Εδώ είδαμε προσωποποίηση τελετών, εδώ είδαμε τελετές να γίνονται, ακριβώς όπως είδαμε να γίνονται οι σατανιστικές τελετές, αυτό είδαμε αυτή τη στιγμή.

Αυτό που είδαμε χθες είναι αυτό που λαμβάνει χώρα στις σατανιστικές τελετές, είναι ο κύκλος της πεντάλφας, είναι τα κεριά γύρω γύρω και είναι οι ευχές που λένε και επικαλούνται τον εξαποδώ… Εδώ πέρα είναι ξεκάθαρα ύμνος για τη μαύρη μαγεία.

Προσβάλλει βάναυσα και κατάφορα η πεντάλφα όλους αυτούς τους οποίους πιστεύουν, ήταν μια ωδή στο σατανισμό, μια ωδή σε σατανιστικές καταστάσεις, κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να παρουσιαστεί ποτέ και να το βλέπουμε και μετά την Μεγάλη Εβδομάδα και να το βλέπω και πάνω στο σήμα του σταυρού, καθώς και εγώ και πολλοί άλλοι το είδαμε σαν σταυρό.»

Εμάς η γνώμη μας αν τη θέλετε είναι ότι η Εκκλησία πρέπει να δώσει τη δική της συμμετοχή στη Eurovision μια μέρα.

Best of internet