Quantcast
THE STREAM

Νομός Ηλείας: Συνελήφθη 18χρονος που προσπάθησε να βιάσει μια τυφλή γυναίκα και την κόρη της

Μαχαίρωσε στο στήθος έναν άντρα που προσπάθησε να τον σταματήσει


THE NEWSROOM · 20 Φεβρουαρίου 2017

Όλα τα περιμένουμε πλέον από τον αγαπημένο μας νομό, το νομό Ηλείας. Όπως διαβάζουμε στο ilianews ένα πρωτοφανές περιστατικό σόκαρε την ήσυχη και καλοκάγαθη κοινωνία της Μανωλάδας. Όπως αναφέρει το τοπικό site, ένας 18χρονος σε κατάσταση αμόκ προσπάθησε να βιάσει μια τυφλή γυναίκα και την κόρη της, ενώ επιτέθηκε και σε άλλους δύο ανθρώπους που προσπάθησαν να τον σταματήσουν

 

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 18χρονος μπήκε χθες το πρωί, στην αυλή σπιτιού στη Νέα Μανωλάδα, όπου εκείνη την στιγμή βρίσκονταν στο σημείο μια 55χρονη και η 33χρονη κόρη της. Στη συνέχεια ο 18χρονος, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, απείλησε με μαχαίρι την 55χρονη και την κόρη της και αποπειράθηκε να βιάσει την πρώτη. Όμως, η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει πεζή και να μπει σε γειτονικό σπίτι.

Την ίδια στιγμή, ένας 37χρονος, ομοεθνής του 18χρονου, ο οποίος αντελήφθη το περιστατικό, επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει. Όμως, ο 18χρονος επιτέθηκε στον 37χρονο και τον τραυμάτισε με μαχαίρι στον θώρακα και στην κοιλιά.

 

Η νεαρή γυναίκα που είχε ακούσει τις φωνές έτρεξε να βοηθήσει και έβαλε στο σπίτι της τη θεία και την ξαδέρφη της, κλειδώνοντας την πόρτα. Ο δράστης χτυπούσε με το μαχαίρι τα τζάμια, σπάζοντάς τα και τραυματίζοντας τη νεαρή γυναίκα. Δύο ομοεθνείς του που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, κινήθηκαν προς το μέρος του για να τον σταματήσουν. Όμως ούτε αυτοί μπορούσαν να τον ηρεμήσουν. Τους επιτέθηκε με το μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα τον ένα, ηλικίας 37 ετών.

Κάτοικοι της Ν. Μανωλάδας μεταξύ αυτών και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας προσπάθησαν με ξύλα και άλλα αντικείμενα να αφοπλίσουν το δράστη και στη συνέχεια να τον ακινητοποιήσουν. Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, ενώ ο 37χρονος ομοεθνής του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, αφότου χειρουργήθηκε.

 

Best of internet