Quantcast

Το Atlanta ανανεώθηκε για 3η σεζόν γιατί ας τόλμαγαν να κάνουν και διαφορετικά

Η σειρά του Donald Glover/Childish Gambino θα επιστρέψει πανηγυρικά το 2019

THE NERDSTREAM

8 Ιουνίου 2018

Ναι, το 2018 είναι η χρονιά του Donald Glover. Φέτος τον Μάρτιο ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν του Atlanta, η οποία δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στην αμερικάνικη τηλεόραση, τον προηγούμενο μήνα παραλίγο να ρίξει ολάκερο το ίντερνετ ως Childish Gambino με το αριστουργηματικό βίντεο του τραγουδιού This Is America, ενώ ταυτόχρονα έκανε μια απ’ τις καλύτερες guest εμφανίσεις που έχουμε δει στο Saturday Night Live, συμπρωταγωνίστησε στο Solo: A Star Wars Story κλέβοντας εύκολα την παράσταση και ήδη άρχισαν οι φήμες για σόλο ταινία του στο Star Wars σύμπαν.

Ε, αν λάβουμε υπόψιν όλα τα παραπάνω, δεν είναι να μας εκπλήσσει που το Atlanta, δηλαδή η ναυαρχίδα της δημιουργικότητας του Glover αυτήν την περίοδο, ανανεώθηκε ήδη για 3η σεζόν. Όπως ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο FX την Πέμπτη, το Atlanta έχει καταφέρει πράγματα που ελάχιστες ακόμα τηλεοπτικές σειρές έχουν πετύχει, κερδίζοντας στο μεταξύ δύο Emmy, δύο Χρυσές Σφαίρες και ένα βραβείο Peabody.

Έτσι, λοιπόν, η σειρά αναμένεται να επιστρέψει μέσα στο 2019 με συντελεστές τους ίδιους που μετέτρεψαν το Atlanta σε επιτυχία, δηλαδή τον ίδιο τον Donald Glover, τον μικρό αδερφό του Stephen, τον τηλεοπτικό παραγωγό Paul Simms και τον (πολυαγαπημένο μας) σκηνοθέτη Hiro Murai. Στο μεταξύ, μιας και η σειρά τέλειωσε και ήδη μας λείπει, θυμηθείτε λίγο το απόλυτο mindfuck του 6ου επεισοδίου με τον Teddy Perkins:

Best of internet