Quantcast

Θα έχει Donald Glover η ταινία Community, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι

TROY AND ABED IN THE MOOOVIE

THE NERDSTREAM

11 Νοεμβρίου 2022

Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ότι έρχεται στ’ αλήθεια ταινία Community, οπότε ευτυχώς που μας το θυμίζει και μας επαναφέρει κάθε τόσο μια τέτοια είδηση. Η μόνη μαύρη σκιά που υπήρχε στην ανακοίνωση της εκπλήρωσης της προφητείας SIX SEASONS AND A MOVIE ήταν ότι το δελτίο τύπου του NBC στα τέλη Σεπτεμβρίου δεν περιείχε το όνομα του Donald Glover.

Και πράγματι, μας ανησύχησε, γιατί ο Glover αποχώρησε από τον ρόλο του Troy στην 5η σεζόν κι έκτοτε η καριέρα του έχει απογειωθεί, τόσο μουσικά ως Childish Gambino όσο και τηλεοπτικά φυσικά με το αριστουργηματικό Atlanta (που παρεμπιπτόντως αυτές τις μέρες ολοκληρώθηκε για τα καλά). Έτσι, υπήρχε ο φόβος πως στο πρόγραμμά του δεν θα χώραγε κι ένα τέτοιου είδους reunion.

Τελικά όμως αυτές τις μέρες ο δημιουργός της σειράς (αλλά και του Rick and Morty), Dan Harmon, μίλησε στο Variety και αποκάλυψε πως η ταινία Community θα έχει Troy κανονικότατα. Για την ακρίβεια, όπως είπε ο Harmon, δεν θα σκεφτόταν καν να κάνει την ταινία χωρίς τον Donald. Και ναι, έχει δίκιο:

Best of internet