Quantcast

Phoebe Waller-Bridge και Donald Glover φτιάχνουν σειρά μαζί, μια συνεργασία ικανή να θεραπεύσει την ανθρωπότητα

Δε μας νοιάζει καν τι είναι αυτό που φτιάχνουν, απλά το αγοράζουμε

THE NERDSTREAM

15 Φεβρουαρίου 2021

Είναι αλήθεια, φίλες και φίλοι. Οι δύο αυτοί άνθρωποι που βλέπετε στην φωτογραφία, από τους πιο εκνευριστικά ταλαντούχους στον πλανήτη, ετοιμάζονται να συνεργαστούν σε ένα νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Κι όταν λέμε ότι θα συνεργαστούν, εννοούμε ότι οι Phoebe Waller-Bridge και Donald Glover θα γράψουν μια σειρά μαζί και μετά θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτήν. Έπος.

Για την ακρίβεια, η δημιουργός και πρωταγωνίστρια των Crashing και Fleabag μαζί με τον πρωταγωνιστή του Community και δημιουργό του Atlanta έκλεισαν συμφωνία με την Amazon για ένα τηλεοπτικό remake του Mr. and Mrs Smith, δηλαδή εκείνης της μέτριας ταινίας Brad Pitt και Angelina Jolie από το μακρινό 2005.

Υπό κανονικές συνθήκες, ένα τέτοιο remake θα μας άφηνε αδιάφορους, αλλά το γεγονός πως θα έχει την υπογραφή των δυο τους μας κάνει να ψηνόμαστε τα μάλα. Εξάλλου, μην ξεχνάμε πως οι Waller-Bridge και Glover είχαν συνεργαστεί επίσης στο μετριότατο Solo: A Star Wars Story, στο οποίο άλλωστε ήταν δύο από τα ελάχιστα καλά στοιχεία.

Τσεκάρετε εδώ το Instagram story του Glover στο οποίο ανακοινώθηκε το πρότζεκτ όπως το μοιράστηκε έπειτα η επικεφαλής των Amazon Studios, Jennifer Salke:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Salke (@jennifersalke)

Best of internet