Quantcast

Αμερικάνοι μπάτσοι χρησιμοποιούν την σειρήνα του The Purge για απαγόρευση κυκλοφορίας, ζητάνε συγνώμη μετά

Καλά πήγε αυτό

THE NERDSTREAM

9 Απριλίου 2020

Συνέβη στη Λουιζιάνα, στον περήφανο αμερικάνικο νότο, όταν οι τοπικές αστυνομικές δυνάμεις του Κρόουλι σηματοδότησαν την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας που ξεκινούσε στις 9 το βράδυ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Το θέμα βέβαια είναι ο τρόπος που αποφάσισαν να το κάνουν. Δηλαδή χρησιμοποιώντας την σειρήνα του The Purge.

Ναι, οι μπάτσοι χρησιμοποίησαν την σειρήνα μιας σειράς ταινιών τρόμου όπου για ένα βράδυ επιτρέπονται όλα τα εγκλήματα. Κι η σειρήνα του The Purge φυσικά σημαίνει ότι μπορούν να αρχίσουν οι εγκληματικές ενέργειες, οι δολοφονίες κι όλα τα σχετικά. Προφανώς, οι νέρντουλες κάτοικοι του Κρόουλι δεν άργησαν να εντοπίσουν την ομοιότητα:

ΟΚ, είναι απλά μια σειρήνα, δεν ξέρουμε τι περιμένατε. Σε κάθε περίπτωση, ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Jimmy Broussard, εξέδωσε ανακοίνωση δηλώνοντας πως δεν γνώριζε κάτι, ζητώντας συγνώμη από τους πολίτες και δίνοντας εγγυήσεις πως δεν θα ξανασυμβεί.

Σε ένα ειρωνικό γύρισμα της μοίρας, η επόμενη ταινία The Purge θα έβγαινε αυτό το καλοκαίρι στα σινεμά αλλά τελικά μάλλον κι αυτή θα αναβληθεί λόγω πανδημίας.

Best of internet