Quantcast

Sefflix: Έφτασε η streaming πλατφόρμα του Μάρκου Σεφερλή, σε περίπτωση που νομίζατε ότι το 2023 θα πάει καλύτερα

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας μα αυτό θα μας φέρει τρόμο με των 3 ευρώ/μήνα

THE NERDSTREAM

22 Μαρτίου 2023

Περάσανε σχεδόν 3 χρόνια, φίλες και φίλοι, απ’ όταν ο Μάρκος Σεφερλής αποφάσισε να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με το Χαλβάη 5-0, προκαλώντας πιθανότατα μη-αναστρέψιμες εγκεφαλικές βλάβες στους πάνω από 300.000 θεατές που πήραν το ρίσκο να δούνε την ταινία στο σινεμά.

Τώρα, αποφάσισε να χτυπήσει τον κινηματογράφο κι από μια άλλη θέση: ως δημιουργός της δικής του streaming πλατφόρμας. Τώρα που ούτως ή άλλως το σινεμά καταρρέει, ο Σεφερλής πηδάει από το καράβι για να φτιάξει την δική του συνδρομητική streaming πλατφόρμα.

Ο τίτλος αυτής θα είναι Sefflix, γιατί πώς θα μπορούσε να μην άλλωστε, και η πλατφόρμα θα περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο του Έλληνα κωμικού από παραστάσεις και τηλεοπτικές παραγωγές μέχρι σκετς και extras κάθε είδους. Σε περίπτωση που θέλετε να τιμωρήσετε κάποιον, ή τον εαυτό σας, το κόστος της μηνιαίας συνδρομής ξεκινάει από 2,80 ευρώ το μήνα για 12μηνη δέσμευση.

Φυσικά, το φαινόμενο είναι γνωστό, και το έχουμε αναλύσει μόλις πρόσφατα, λαμβάνοντας υπόψιν και τις νεότερες εξελίξεις στο μέτωπο της σεφερλικής πλατφόρμας:

Best of internet