Quantcast

135.000 άνθρωποι υπογράφουν για να σκάσει μύτη ο Shaggy στο Mortal Kombat, πράγμα αναγκαίο κι επίκαιρο

ΝΑΙ

THE NERDSTREAM

29 Ιανουαρίου 2019

Το ξέρουμε ότι ο κόσμος δεν αλλάζει με petitions στο change.org, αγαπητές φίλες και φίλοι, δεν είμαστε αφελείς. Μερικές φορές, όμως, όταν είσαι απεγνωσμένος και δεν βρίσκεις πουθενά το δίκιο σου, αναγκάζεσαι να καταφύγεις σε ακραία μέσα προκειμένου να δικαιωθεί ο αγώνας σου. Μια τέτοια περίπτωση έχουμε κι εδώ, οπότε θα εκτιμούσαμε τα μάλα την αδιάσπαστη προσοχή σας.

Τον ερχόμενο Απρίλιο, που λέτε, έρχεται το νέο Mortal Kombat, υπ’ αριθμόν 11. Φυσικά, το Mortal Kombat θα φέρει μαζί τους κι όλους τους αγαπούληδες και τρυφερούς χαρακτήρες με τους οποίους μεγαλώσαμε, όπως ο Raiden, o Baraka κι ο Scorpion. Επειδή όμως όλο αυτό είναι ανεπαρκές, οι μαχητές της ελευθερίας από το σατιρικό site WokenNews αποφάσισαν να βελτιώσουν περίπου 200% το παιχνίδι, ξεκινώντας καμπάνια για να συμπεριληφθεί σ’ αυτό ο ένας, ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος Shaggy από το Scooby-Doo.

Μ’ αυτά και με κείνα, λοιπόν, το petition του WokenNews στο change.org έχει μαζέψει μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε πάνω από 135.000 μερακλήδες, ανάμεσα στους οποίους βρισκόμαστε και εμείς, δεν υπάρχει λόγος να πούμε ψέματα. Βάλτε κι εσείς ένα χεράκι μπας και δει την δικαίωση ο αγώνας μας. Βέβαια, μην ξεχνάτε, άμα δεν βγούμε στους δρόμους δεν αλλάζει τίποτα:

Best of internet