Quantcast

Έρχεται νέα ταινία Mortal Kombat, με παραγωγό τον James Wan του Saw και του Aquaman

Ούτως ή άλλως, το Hollywood μας χρωστάει ένα καλό Mortal Kombat 25 χρόνια τώρα

THE NERDSTREAM

16 Σεπτεμβρίου 2019

Λοιπόν, ΟΚ, όλοι με Mortal Kombat μεγαλώσαμε στα 90s, αλλά δεν υπάρχει λόγος να λέμε ψέματα. Μπορεί οι δύο ταινίες του 1995 και του 1997 να ήταν απολαυστικότατες καλτίλες, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν αποτελούσαν σε καμία περίπτωση καλοφτιαγμένο σινεμά. Παρόλα αυτά, η πρώτη μεταφορά του videogame στο σινεμά έκανε φουλ επιτυχία, άρχισε την καριέρα του Paul W.S. Anderson και μας έδωσε αυτό εδώ το κειμήλιο υψηλής μουσικής δημιουργίας:

Από τότε, κι ενώ απέτυχαν επανειλημμένα οι προσπάθειες για μια τρίτη ταινία στο franchise, η μόνη νέα εξέλιξη είναι το reboot που αποφασίστηκε πίσω στο 2015. Και σήμερα, 4 χρόνια μετά, το νέο Mortal Kombat είναι έτοιμο να ξεκινήσει γυρίσματα, κάτι που συνέβη σήμερα σύμφωνα με το Twitter του σεναριογράφου της ταινίας, Greg Russo:

Το βασικό ενδιαφέρον της νέας ταινίας Mortal Kombat είναι το γεγονός ότι στην θέση του παραγωγού κάθεται ο James Wan, δηλαδή ο σκηνοθέτης του Saw και του Aquaman αλλά και παραγωγός ολόκληρου του Conjuring universe. Και με τον Wan στην παραγωγή, το νέο Mortal Kombat θα είναι όχι απλά R-rated αλλά Hard-R, ώστε να δούμε επιτέλους τα fatalities όπως τους αξίζει.

Κατά τ’ άλλα, η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες από την Warner το Μάρτιο του 2021, ενώ το καστ μοιάζει αρκούντως ενθουσιασμένο από αυτήν την προοπτική:

Αν έχουμε να συνεισφέρουμε κάτι εμείς στη συζήτηση πάντως, αυτό είναι ότι την τελευταία φορά που παίξαμε Mortal Kombat το κάναμε με τον Δημήτρη Φραγκιόγλου:

Best of internet