Quantcast

Ο λαός του ίντερνετ βάζει ABBA στις επικές σκηνές μάχης της Marvel, το αποτέλεσμα βγαίνει δέκα φορές καλύτερο

Χρειαζόμαστε περισσότερο απ’ αυτό στη ζωή μας

THE NERDSTREAM

1 Οκτωβρίου 2018

Σας φαίνεται μήπως ότι όλες οι χολιγουντιανές ταινίες δράσης έχουν την ίδια μουσική; Έχετε βαρεθεί τα ψευτο-επικά σάουντρακ που τρυπάνε τα αυτιά με τις συμφωνικές τους ορχήστρες ή εκείνο το ΒΟΥΜΜΜΜ που έγινε μόδα με τα trailers του Κρίστοφερ Νόλαν; Σας έχουν κουράσει τα μελοδραματικά έγχορδα που μυρίζουν τυρίλα και εκβιάζουν τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις;

Κι εμάς το ίδιο, φίλοι και φίλες, αναγνώστες και αναγνώστριες, κι εμάς το ίδιο… Γι’ αυτό λοιπόν, όταν μια ταινία έχει πιο τσαχπίνικο score ή όταν βάζει ωραία τραγούδια στο ost της, τότε το αποτέλεσμα είναι πολύ, πολύ καλύτερο. Για παράδειγμα, τα Guardians of the Galaxy και Black Panther είχαν κομματάρες, αλλά οι σκηνές μάχης συνέχιζαν να έχουν ως επί το πλείστον την κλασική προκατ έπικ μουσική.

Αλλά, όπως σε συμβαίνει σε πολλά πράγματα σ’ αυτήν την ζωή, η συλλογική φαντασία του ίντερνετς ήρθε να δώσει τη λύση. Και κάπως έτσι, εδώ και λίγες βδομάδες, ο τόπος έχει γεμίσει με βίντεο που περιλαμβάνουν σκηνές μάχης του Marvel Cinematic Universe με μουσική υπόκρουση ABBA. Ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται. Μαζέψαμε λοιπόν τα καλύτερα που βρήκαμε, και σας τα παρουσιάζουμε:

Best of internet