Quantcast

Όχι μόνο έρχεται sequel του αρχικού Ghostbusters, αλλά ήδη υπάρχει και πρώτο trailer

Και μάλιστα από τον Jason Reitman, γιου του σκηνοθέτη της αυθεντικής ταινίας

THE NERDSTREAM

17 Ιανουαρίου 2019

Ναι, είναι σαφές. Η νοσταλγία για τα 80s δεν λέει να κοπάσει με τίποτα. Προφανώς έχει αρχίσει να γίνεται εξαιρετικά φορτική, αλλά ισχύει επίσης και το ότι ενίοτε μας προσφέρει πράγματα εξόχως διασκεδαστικά. Σίγουρα θα προτιμούσαμε να βάλουν λεφτά σε καμιά καινούρια ιδέα εκεί στο Χόλιγουντ, αλλά τι να κάνουμε τώρα, ψέματα να πούμε; Και σαν να μην έφταναν όλα τα υπόλοιπα, τώρα σκάει άλλη μια ταινία Ghostbusters, με κάποιες διαφορές βέβαια.

Ήδη προχτές το Entertainment Weekly ανακοίνωσε πως το νέο Ghostbusters θα αποτελεί sequel της πρώτης, αυθεντικής ταινίας που λατρέψαμε όλοι όταν ήμασταν παιδιά, με τον σημαντικότατο αστερίσκο ότι στην σκηνοθεσία θα βρίσκεται ο Jason Reitman, δηλαδή ο σκηνοθέτης του λατρεμένου Juno και του ωραιότατου περσινού Tully. Εκτός αυτών, όμως, ο Reitman είναι και γιος του σκηνοθέτη του πρώτου Ghostbusters, του Ivan Reitman.

Ακόμα δεν είναι σαφές αν το θρυλικό αρχικό καστ της πρώτης ταινίας θα επιστρέψει στο νέο Ghostbusters, αλλά το βέβαιο είναι αφενός ότι το κακό sequel του 2016 θα αγνοηθεί εντελώς κι αφετέρου ότι οι νέοι πρωταγωνιστές θα βρίσκονται στην εφηβεία τους. Κατά τ’ άλλα, η ταινία αναμένεται στις αίθουσες το 2020, κι ήδη χτες κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer. Δείτε εδώ, ενώ στα αυτιά σας ηχεί προφανώς η μουσική της πρώτης ταινίας:

Best of internet