Quantcast

O Childish Gambino κι η Rihanna θα πρωταγωνιστούν στην πρώτη ταινία του Hiro Murai, κι έχουμε ενθουσιαστεί

Η σκηνοθέτης του Atlanta και του This Is America ετοιμάζεται για το κινηματογραφικό ντεμπούτο του

THE NERDSTREAM

27 Νοεμβρίου 2018

Ναι, φίλοι και φίλες, το Hiro Murai είναι ένα όνομα που θα πρέπει να μάθετε πλέον. Βασικά, ίσως θα έπρεπε να το είχατε μάθει ήδη, γιατί Ιαπωνοαμερικάνος σκηνοθέτης έχει κάνει μερικά υπέροχα πράγματα χωρίς καν να έχει προχωρήσει στην μεγάλη οθόνη. Ας πούμε, είναι ο βασικός σκηνοθέτης του αγαπημένου μας Atlanta, ενώ έχει γυρίσει και κάμποσα επεισόδια σε άλλες δύο σειρές που αγαπάμε πολύ: το Legion και το Barry. Κι εκτός αυτού, έχει σκηνοθετήσει κι ένα μάτσο τρομερών music videos, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το φετινό This Is America του Childish Gambino.

Μ’ αυτόν τον τελευταίο λοιπόν, τον Donald Glover, θα συνεργαστεί και στην πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία ο Hiro Murai. Πρόκειται για το Guava Island, το οποίο μοιάζει με μια τροπική εγκληματική περιπέτεια στην οποία θα πρωταγωνιστούν ο Glover κι η Rihanna και το οποίο γυρίστηκε στην Κούβα. Τις προηγούμενες μέρες, το trailer της ταινίες προβλήθηκε στο PHAROS Festival του Glover στη Νέα Ζηλανδία, κι εκεί ένας παρευρισκόμενος τράβηξε αυτό το υψηλότατης ποιότητας βίντεο:

Ακόμα γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για την ταινία, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Το σίγουρο είναι ότι, δεδομένης της προϊστορίας συνεργασίας των Glover και Murai δε μπορούμε παρά να περιμένουμε τα απολύτως καλύτερα.

View this post on Instagram

Guava Island 😍 @badgalriri x @childishgambino

A post shared by RihannaShoots (@rihannashoots) on

Best of internet