Quantcast
THE STREAM

Στο λιμάνι δε θα τραβάς βίντεο στο λιμάνι: o ΣΥΡΙΖΑ διώχνει τις κάμερες απ’ τον Πειραιά (VIDEO)

Ακόμη δεν είναι γνωστό τι είπαν τελικά τα κλιμάκια στους πρόσφυγες


THE NEWSROOM · 6 Απριλίου 2016

 

Ένταση δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι του Πειραιά μετά την προσπάθεια του λιμενικού και του Υπουργείου Εσωτερικών ώστε να αδειάσει ο χώρος από τους πρόσφυγες, ενώ ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, Βασίλειος Παπαδόπουλος, απαγόρευσε στα κανάλια να καταγράψουν την ενημέρωση που θα γινόταν στους πρόσφυγες.

 

 

Όπως διαβάζουμε στο in.gr:

Οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής, Εθνικής Αμυνας και Προστασίας του Πολίτη ζήτησαν από τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν στο σημείο να απομακρυνθούν, με αποτέλεσμα να επικρατήσει μικροένταση.

Στο σημείο βρίσκονταν, ακόμη, ο αρχηγός του λιμενικού αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης, ο Διοικητής της 1ης Περιφερειακής Διοικήσεως υποναύαρχος Αθανάσιος Ντούνης Αθανάσιος, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά αρχιπλοίαρχος Κωνσταντίνος Λεοντάρας, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, εκπρόσωποι Σύρων και Πακιστανών που βοηθούσαν στη μετάφραση, καθώς και μέλη της Παμπειραϊκής Πρωτοβουλίας των εθελοντών.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το τι είπε το κυβερνητικό κλιμάκιο στους πρόσφυγες της πύλης Ε3, ωστόσο εκτιμάται ότι σχετίζεται με την προσπάθεια εκκένωσης του λιμανιού εν όψει του Πάσχα.

 

 

Best of internet