Quantcast
THE STREAM

Προφανώς ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ξέρει ότι θέλουν να μας κάνουν όλους ρομπότ (VIDEO)

Επιβεβαιώνεται η Αποκάλυψη με τα τσιψ και τη νέα τάξη πραγμάτων


President Creed · 19 Φεβρουαρίου 2016

 

Μπορεί πολλοί παπάδες να μην καταλαβαίνουν τι λένε τα κομπιούτερ και οι αριθμοί, αλλά ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ξέρει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει με τα κομπγιούτερζ και τι μας επιφυλάσσει το μέλλον της πληροφορικής και της βιοτεχνολογίας.

Ο Σεραφείμ, ο ίδιος τύπος που στο παρελθόν είχε καταδικάσει το στοματικό σεξ απ’ όπου και αν προέρχεται, έρχεται επιτέλους να μας ανοίξει τα μάτια σχετικά με τις νέες ταυτότητες και τα τσίψ κάποια σφραγίσματα που θα χρειαστεί να κάνουμε και όλο αυτό τελικά καταλήγει στο ότι θα γίνουμε ρομπότ.

 

 

O Σεραφείμ δήλωσε στο αμην τζιάρ ότι έχει μιλήσει με πληροφορικάριους και χάκερς και δεν τα λέει όλα αυτά τυχαία. Επειδή όμως τα λέει λίγο περίπλοκα, θα σας τα γράψουμε σαν δαπίτικες σημειώσεις για μάθημα 1ου έτους:

patatakia

Παραγγελία 9.000.000 τσίψ > [χάνονται 2-3 ταυτότητες] > εμφύτευση τσίψ σε όλους > ρομπότ

Αν ακόμα δεν καταλαβαίνετε, μπορείτε να δείτε αυτό.

Για το θέμα των νέων ταυτοτήτων έχει τοποθετηθεί και ο Γέρων Γαβριήλ. Ο Γαβριήλ πιθανώς είναι κάποιος γέροντας που έχασε στο τσακ το όσκαρ αγιότητας από τον Παΐσιο, γεγονός πολύ θλιβερό μιας και ο Γαβριήλ τα λέει πολύ ωραία για τα τσιψ:

 

Ο γέροντας αποκαλύπτει ότι αν πάρουμε νέες ταυτότητες και μας βάλουν τσιψ θα καιγόμαστε στα καζάνια της κολάσεως με τα διαβόλια και τα τριβόλια, ακόμα και αν προσεύχονται όλα τα τάγματα των αγγέλων χορωδιακά για πάρτη μας.

 

Ακούγοντας όμως τον Γαβριήλ, το μόνο που θυμόμαστε είναι αυτό:

Best of internet