Quantcast

Είναι επίσημο, έρχεται Dune: Messiah, ακριβώς όπως στις γραφές

Denis Villeneuve = LISAN AL GAIB

THE NERDSTREAM

5 Απριλίου 2024

Μα τον Shai-Hulud, έχουμε επιβεβαίωση για Dune 3, φίλες και φίλοι. Ενώ το Dune: Part Two συνεχίζει να πηγαίνει τάπα (με 630 εκ. δολάρια κέρδη παγκοσμίως, και ήδη 160.000 εισιτήρια στο ελληνικό box office), η εταιρεία παραγωγής Legendary επιβεβαίωσε πως έρχεται και τρίτη ταινία (ήταν φραγμένο παντού), η οποία βεβαίως θα βασιστεί στο Dune: Messiah του Frank Herbert.

Στο μεταξύ, ο Denis Villeneuve με την Legendary ετοιμάζουν άλλη μία ταινία, την μεταφορά του βιβλίου Nuclear War: A Scenario της Annie Jacobsen, ένα speculative non-fiction βιβλίο που εικάζει τι θα γινόταν όντως στον πλανήτη σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου. Ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες για το πότε σχεδιάζεται, αλλά ενδέχεται να είναι πριν το τρίτο Dune.

Οπότε δεν ξέρουμε ούτε πότε θα δούμε το Dune: Messiah, αφού ναι μεν σίγουρα είναι προτεραιότητα για τη Warner (για να κεφαλαιοποιήσει όσο πιο άμεσα γίνεται την επιτυχία του Part Two), αλλά ο Villeneuve έχει πει ότι θέλει να κάνει μία άλλη ταινία πρώτα. Πληροφορίες λένε πως πιθανότερο για το νέο Dune είναι το 2027, αλλά θέλουμε να ελπίζουμε πως θα έρθει νωρίτερα.

Best of internet